MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mutlu Ol Yeter 1. bölüm ile ekranlara merhaba dedi

Mutlu Ol Yeter 1. bölümü ile izleyicileriyle buluştu. istanbul'u hiç bilinmeyen yönleriyle ele alan mahalle komedisi Mutlu Ol Yeter ilk bölümünde karakterle tanışan izleyiciler eğlenceli sahnelerle karşı karşıya geldi.

Çekimlerine Mart ayında başlanan, senaryo ekibinde karikatürist Yiğit Özgür'ün de yer aldığı Mutlu Ol Yeter 1. bölümü iddiali sahneleriyle geldi. Hayatın içinden her şeyi bulabileceğiniz, birçok ünlü ve başarılı ismin rol aldığı iddiali yapım Mutlu Ol Yeter ilk bölümü 12 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de Atv ekranlarındaydı..

MUTLU OL YETER 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUTLU OL YETER 1. BÖLÜM ÖZETİ

Babasını kaybettikten sonra Can'ı hayata bağlayan şey, çocukluğundan beri tanıdığı Zeynep'e duyduğu aşktır. Onun kendisine duyduğu aşkın farkında olmayan Zeynep ise verdiği bir haberle Can'ı yıktı: Zeynep, dünyanın en kötü adamı Güneş'le birlikte Dubai'ye yerleşmeye karar vermişti. Can, artık kimsesi kalmadığını düşünürken Babür hayatına girdi. Uzak diyarlardan, adı sanı duyulmamış bir memleketten gelen acayip adam, Can'ın mutlu olması için elinden geleni yaptı. Bu dostluk sayesinde Can tekrar ayağa kalktı ve bu destek için Babür'e minnettardı. Fakat Babür'ün asıl geliş amacı başkaydı ve Can bunu bilmiyordu. Babür, babasının intikamını almak üzere Can'ı öldürmek için gelmişti. Ne var ki Babür, adetleri ve ettiği yemin gereği, Can'ı hayatının en mutlu anında öldürmek zorundaydı. Can ve mutluluk arasında ise kilometreler vardı.


MUTLU OL YETER KONUSU
Sıcacık mahalle havasını verebilmek için gerçek bir mahallede çekilen "Mutlu Ol Yeter" İstanbul'da hiç bilinmeyen "istasyon" semtinde geçen, içinde aşk, komşuluk ve herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir hikâyeyi anlatıyor.

Mutlu OI Yeter karakterlerlerine; Ali Atay (Can) ,Öner Erkan(Güneş) , Ertan Saban ( Babür), Aslı Enver (Zeynep) Sait Günay ( Ziver ) ,Tülay Bursa (Şerife) , Seda Türkmen ( Ayşe), EfeTuncer (Vefa) , Ayten Uncuoğlu ( Azize Afife) , Fırat Albayram ( Devrem), NilGünal ( Nurten) , Yılmaz Gruda ( Ziya) , Erkan Üçüncü ( Bakkal) , Metin Büktel ( Medik) , Bülent Seyran ( Kamer), Göktay Tosun ( Manav) , Bedia Begovska (Rona) , LuranAhmedi ( Dayı) , Emre Ertunç- Kubilay Çamlıdağ- Erol Alp Soykan (Kahve Üçlüsü) gibi isimler can verecek.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği "Mutlu Ol Yeter"in yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturuyor. Senaryo ekibinde ünlü karikatürist Yiğit Özgür'ün de olduğu dizi, kaliteli espri anlayışını ekran karşısına taşıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler