MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mutlu Ol Yeter 2. bölüm izleyiciyle buluştu

Mutlu Ol yeter son bölümü eğlenceli sahneleriyle güldürmeye devam etti. Ali Atay ve Aslı Enver gibi genç oyuncuların yer aldığı Mutlu Ol Yeter 2. bölümde Zeynep, Dubai'ye gitmekten vazgeçip Güneş'in ofisindeki işini de bıraktı.

Sıcacık mahalle havasını verebilmek için gerçek bir mahallede çekilen Mutlu Ol Yeter 2. bölümü ile İstanbul'da hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaya devam etti. Mutlu Ol Yeter som bölümüne Can'ın iş bulmaya çalışırken her şeyi eline yüzüne bulaştırdığı sahneler damga vurdu. Yeni aile komedisi Mutlu Ol Yeter ikinci bölümü 19 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de izleyicileriyle buluştu.

MUTLU OL YETER 2. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep, Dubai'ye gitmekten vazgeçip Güneş'in ofisindeki işini de bıraktı. Bu haber Can'ı çok heyecanlandırdı ve mutlu etti. Can ve Babür köfteci dükkânını tekrar açarak Zeynep'i dükkâna ortak etmeye karar verdiler. Tabii Babür de ona kendi yöntemleriyle yardım etti. Zeynep de bu fikre olumlu bakınca, dükkânı açmak için çalışmaya başladılar. Ancak önlerindeki tek engel Can'ın tembelliği değildi, Güneş de bu işi engellemek için elinden geleni yapacaktı.

MUTLU OL YETER KONUSU

Babasını kaybettikten sonra Can'ı hayata bağlayan şey, çocukluğundan beri tanıdığı Zeynep'e duyduğu aşktır. Onun kendisine duyduğu aşkın farkında Zeynep ise dünyanın en kötü adamı Güneş'le birliktedir. Can, artık kimsesi kalmadığını düşünürken Babür hayatına girer. Uzak diyarlardan, adı sanı duyulmamış bir memleketten gelen acayip adam, Can'ın mutlu olması için elinden geleni yapar. Fakat Babür'ün asıl geliş amacı başkadır. Babür, babasının intikamını almak üzere Can'ı öldürmek için gelmiştir. Ne var ki Babür, adetleri ve ettiği yemin gereği, Can'ı hayatının en mutlu anında öldürmek zorundadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler