MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mutlu Ol Yeter 3. bölümde mahalleli hırsız peşinde

Ekranların yeni fenomen dizisi Mutlu Ol Yeter 3. bölümünde işler iyice karıştı. Başrollerinde Ali Atay ve Aslı Enver'İn oynadığı Mutlu Ol Yeter son bölümde Can, sabah uyandığı görüntü karşısında şoka uğradı.

Mutlu Ol Yeter yeni bölümü ile yine sosyal medyaya damga vurmaya geliyor. Her bölümü ile en çok konuşulanlar arasına girmeyi başaran Mutlu Ol Yeter 3. bölümde Can'ı büyük bir sürpriz bekliyor. Can'ı en mutlu anında öldürmek isteyen Babür, Can'ı mutlu edeceğim derken büyük bir suçun ortağı yaptı. İlginç konusu ve oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Mutlu Ol Yeter 3. bölümü bu akşam saat 20:00'da Atv ekranlarına gelecek.

MUTLU OL YETER 3. BÖLÜM ÖZETİ

Mutlu Ol Yeter 3. bölümde Can sabah uyanır ve karşılaştığı görüntüyle şok oldu. Evin her yeri bilmediği, tanımadığı eşyalarla doluydu. Kısa süre sonra bu işin sorumlusunun Babür olduğunu öğrendi. Ne yaparsa yapsın Can'ı mutlu edemeyen Babür, yeni bir şey denemeye karar verdi. Yaptığı şey memleketinde hırsızlık sayılmamaktaydı. Fakat İstasyon mahallesinde korkunç bir krize yol açtı. Babür, Can'ı mutlu edeceğim derken büyük bir suçun ortağı yaptı. Mahalleye dadanan hırsız yüzünden herkesi korku kapladı. Güneş bu korkudan faydalanıp mahalleyi yönetecek yollar aramaya başladı, insanları daha da tedirgin edip sözünden çıkmamalarını sağlamaya çalıştı. Can ve Babür gizlice her şeyi yerine koymaya çalışırken, Güneş'in liderliğinde mahalle timleri hırsızları yakalamaya çalıştı. Tüm bunlar olurken kimse Zeynep'in annesinin zorla tanıştırdığı 'hayırlı kısmet' Harun ile görüştüğünü fark etmedi bile

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler