MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mutlu Ol Yeter 7. bölümü nefesleri kesti

Mutlu Ol Yeter 7. bölümü izleyicileriyle buluştu. Komedi dizisi Mutlu Ol Yeter son bölümünde Can ölü numarası yapmak zorunda kaldı.

Atv'nin kısa zamanda çok sevilen dizisi Mutlu Ol Yeter 7. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Dizinin ekrana gelen 7. bölümünde hapisten çıkan yeni isim Can ve Babür'ü yeni bir maceranın kollarına attı. Babür'ün oyunu ile Can öldü bilinecek ancak bu gerçeği yalnızca Babür'ün bilmesi mahalledeki işleri karıştırdı. Ali Atay ,Öner Erkan , Ertan Saban, Aslı Enver, Sait Günay,Tülay Bursa, Seda Türkmen, Efe Tuncer gibi isimlerin yer aldığı Mutlu Ol Yeter 7. bölümü ile kahkaha tufanı 24 Mayıs Pazar günü devam etti.

MUTLU OL YETER 7. BÖLÜM ÖZETİ

Mutlu Ol Yeter 7. bölümünde Hapisten Muhit adında biri çıkar. Can ile geçmişten bir hesabı vardı ve Can ile hesaplaşmak, onu öldürmek istedi. Muhit, Can'ın izini buldu. Can kaçtı fakat mahalleden çıkmaz çünkü Zeynep'e çok ciddi bir talip vardı. Babür'ün aklına bir fikir geldi ve Can'a bir sahte bir ölüm tezgâhladı. Böylece Muhit, Can'ı öldü bilecek ve mahalleyi terk edecekti. Can bir yangın sonucu ölmüş gibi gösterildi mahalleye. Gerçeği bir tek Babür bilmekteydi. Fakat işler istedikleri gibi yürümedi. Çünkü Muhit, Ayşe'ye âşık olmuştu ve mahalleden gitmiyordu. Bu durumda Can da ortaya çıkamıyordu. Can'ın ölümü ise Zeynep'in hislerini ortaya çıkardı. Zeynep'e talip olan adam yüzünden de Güneş hamle yaptı, Zeynep'in taliplileri artınca Can ortaya çıkmak zorunda kaldı ve Muhit'in namlusuyla burun buruna geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler