MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazlı Kayaaslan İşte Benim Stilim'den ayrıldığını açıkladı

İşte Benim Stilim ile tanınan Nazlı Kayaaslan yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Uzun süre haber alınamayan Nazlı Kayaaslan, İşte Benim Stilim'e vedasını sosyal medyadan duyurdu. İşte Benim Stilim'in başarılı isminin o açıklamaları, haberimizde!

Olaylı yarışmacıları ve güçlü jüri üyeleriyle adından söz ettiren İşte Benim Stilim "Nazlı Kayaaslan elendi" iddialarıyla çalkalanıyor. Ekranların en çok tartışılan yarışmalarından biri olan İşte Benim Stilim'in başarılı yarışmacılarından Nazlı Kayaaslan'ın programda görülmemesi kafaları karıştırmış. "Diskalifiye mi oldu? Neden stüdyoda yoktu?" sorularının sorulmasına neden olmuştu. İşte Benim Stilim All Star'ın 5. hafta çekimleri sırasında Nazlı Kayaaslan sosyal medya hesabından Fransa'da olduğuna dair bir fotoğraf ve aynı zamanda evleneceğine dair bir yazı paylaşması soru işaretlerinin daha da artmasına neden olmuştu. İşte Benim Stilim fenomenleri; Nazlı Kayaaslan elendi mi? Nazlı Kayaaslan diskalifiye mi oldu? Nazlı Kayaaslan evleniyor mu? gibi sorulara cevap ararken, bir süre ortalardan kaybolan Nazlı Kayaaslan, hayranlarını daha da meraklandırmamak için yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yarışmadan ayrılma nedenin temelinde evlilik kararı olduğunu belirten Nazlı Kayaaslan, bazı yarışmacıların kendisine yönelik attığı iftiraların da ayrılma kararında etkisi bulunduğunu ifade etti.

1 Çocuk annesi olan Nazlı Kayaaslan evleneceği kişiyle ilgili de açıklamada bulundu. Nazlı Kayaaslan'ın instagram hesabında paylaştığı yazıda evleneceği kişinin Ümit Akbulut olduğunu ve 6 yıldır tanıştıklarını dile getirdi. Nazlı Kayaaslan sponsoru olan Ümit Akbulut ile 1 ay önce evlenme kararı aldıklarını duyurdu. Nazlı Kayaaslan İşte Benim Stilim yarışmasından ayrılabilmek için de tazminat ödediğini de açıklamasına ekledi.

NAZLI KAYAASLAN KİMDİR?

Nazlı Kayaaslan, 1990 yılında Mersin'de doğmuştur. Şu an 25 yaşında olan zarif güzellik yaşının genç olmasına rağmen bir evlilik geçirmiş ve boşanmıştır. Bu evliliğinden 3 yaşında Beren adında bir kız çocuğu vardır. Kızı ile birlikte İstanbulda ikamet eden Nazlı Kayaaslan, yarışmada pek çok kez aldığı pahalı ayakkabılarıyla dikkat çekmiştir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler