MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ne Münasebet 3. bölümde şok final sahnesi

Show Tv ekranlarının eğlenceli dizisi Ne Münasebet son bölümü 20 Temmuz Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Sürekli didişen Demir ve Nil'in öpüşme sahnesi, Ne Münasebet 3. bölüm final sahnesine damga vurdu.

Ekranların yeni romantik komedisi Ne Münasebet 3. bölümüyle yine izleyicilerine keyifli bir akşam yaşattı. Zeki ve eğlenceli Demir ile idealist bir avukat olan Nil'in yollarının kesişme hikayesinin anlatan dizinin son bölümünde ateş bacayı iyice sardı. Duyguları gitgide açığa çıkan Demir, büyük düşmanı Berkan ile yemeğe çıkan Nil'i kıskanınca olanlar oldu. Finalde beklenmedik bir anda ve herkesin içinde Nil'i öpen, Demir'in yeni bölümde nasıl bir tepki alacağı büyük bir merak konusu. Başrollerini Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in paylaştığı Ne Münasebet 3. bölümü 20 Temmuz Pazartesi akşamı Show Tv'de yayınlandı.

NE MÜNASEBET 3. BÖLÜM ÖZETİ

Ne Münasebet 3. bölümünde; Hakkı Bey vurulmasının ardından 6 ay geçtikten sonra uyandı ancak eşi Muazzez ile bir karar aldı ve bu durumu bir süre saklamak istedi. Böylece kendisi yokken Demir ve Nil'in durumu nasıl idare ettiğini öğrenmek istiyordu. Bu anlarda kaçma kovalam oynayan Hakkı Bey, komik sahnelerin yaşanmasına neden oldu. Ne Münasebet son bölümünde Nil'e karşı duygusal hisleri olduğunu fark etmeye başlayan Demir, kıskançlık krizlerine girdi. Özellikle ezeli düşmanı Berkant'ın Nil'e yakınlaşmasına çıldıran Demir, izleyicileri de şaşkına çevirecek bir hamle yaptı ve Ne Münasebet 3. bölüm finaline doğru Nil'i herkesin içinde öptü.

NE MÜNASEBET KONUSU

Ne Münasebet, birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek. Demir, kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar. Ne Münasebet ilk bölümü renkli karakterlerini tanıtacağı bölümüyle Show ekranlarına gelecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler