MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ne Münasebet 4. bölümde Demir'e tokat şoku

Show Tv ekranlarının renkli yaz dizisi Ne Münasebet yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine keyifli dakikalar yaşattı. Eğlenceli sahnelerin arka arkaya geldiği Ne Münasebet 4. bölümde kendini Nil'e affettirmek isteyen Demir, damdan atladı.

Show Tv'nin renkli yaz dizisi Ne Münasebet son bölümü renkli sahneleriyle izleyicilerine keyifli anlar yaşattı. Ekranların yeni ikilisi Nil ve Demir'in hem aşklarını hem de maceralarını anlatan dizinin bu bölümünde; Berkant'ı kıskanması sonucunda Nil'e karşı duygularını öpücükle gösteren Demir, herkesin içinde tokatlandı.. Peki, dizinin son bölümünde Demir kendini affettirebildi mi? Başrollerini Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in paylaştığı Ne Münasebet 4. bölümü bu 27 Temmuz Pazartesi akşamı Show Tv'de ekrana geldi.

NE MÜNASEBET 4. BÖLÜM ÖZETİ

Ne Münasebet 4. bölümünde bir anda Nil'in dudaklarına yapışan Demir, hiç beklemediği bir tepki aldı.Üstelik bu olayı Nil'in annesinin duymasıyla işler daha da karışırken, Nil ve Demir'in annesi arasındaki diyalog komik anları ekrana getirdi. Ne Münasebet son bölümünde her fırsatı değerlendiren Berkant, bu kez Ahu'yu kullanarak Nil ve Demir'in arasının açılmasını sağlamaya çalıştı. Demir, Berkant'ın oyununa düştü mü? Ahu'yu kıskanan Nil, Demir'e duygularını itiraf edebildi mi? Demir, Nil'e kendini affettirebilmek içn ne yaptı? Ne Münasebet 4. bölümü tüm bu soru işaretleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı.

NE MÜNASEBET KONUSU

Ne Münasebet, birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek. Demir, kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar. Ne Münasebet ilk bölümü renkli karakterlerini tanıtacağı bölümüyle Show ekranlarına gelecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler