MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ne Münasebet 9. bölümde beklenen sahne gerçekleşti

Sevilen romantik komedi dizisi Ne Münasebet son bölümünde yine macera eksik olmadı. Başrollerini Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in paylaştığı, Ne Münasebet 9. bölümünde Nil ve Demir ikilisi, seni seviyorum yarışına girdi.

Romantik komedi dizisi Ne Münasebet son bölümünde izleyicileri sürpriz gelişmeler ve şaşırtıcı sahneler bekliyordu. Birbirinden tamamen farklı iki insanın zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan maceralarını ve birbirlerine aşık olmalarını konu edinen Ne Münasebet 9. bölümünde bu kez aşk rekabeti vardı. Komedi ve aksiyon sahnelerinin eksik olmadığı dizide Nil ve Demir ikilisi, bu kez birbirlerine "Seni Seviyorum" dedirtmek için yarıştı. Peki, yarışın kazananı isim kim oldu? Başrollerini Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in paylaştığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği Ne Münasebet 9. bölümü 31 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show Tv'de yayınlandı.

NE MÜNASEBET 9. BÖLÜM ÖZETİ

Ekranlara renkli konusu ve güçlü kadrosuyla yeni bir ses getiren Ne Münasebet dizisinin ekrana gelen son bölümünde Nil ve Demir, yeni bir rekabet için kolları sıvadı. Ancak ikili bu kez iş değil, aşk rekabetine girdi. Nil ve Demir arasında itiraf zamanı gelmişti ancak birbirlerinin duygularından emin olamadıkları için aşkını ilk itiraf eden olmak istemediler. Bu durum ikili arasında komik anlar yaşanmasına sebep oldu. Bir plaj işletmecisinin anlaşmazlığını çözmek isteyen Nil ve Demir cankurtaran kılığına girmek zorunda kaldı. Plajda yaşanan olaylar ikilinin birbirini kıskanmasına yol açınca ortalık karıştı. Diğer yandan Demir, ofiste köstebek olduğundan şüphelenmeye başladı. Yakalanma korkusu yaşayan Ahu ve Berkant,Ne Münasebet 9. bölümünde Nil ve Demir arasındaki güveni bitirecek bir plan yaptı. Zor durumda kalan Nil'in yardımına hiç umulmadık biri koştu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler