MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ne Münasebet son bölümde Nil ve Demir rakip oldu

Renkli Show Tv dizisi Ne Münasebet son bölümüyle izleyicilerini yine ekran başına kilitledi. Eğlenceli sahneleriyle dikkat çeken Ne Münasebet 7. bölümünde Nil ve Demir rakip oldu. İşte, sürprizlerle dolu Ne Münasebet son bölümde yaşananlar!

Show Tv'nin sevilen dizisi Ne Münasebet 7. bölümü izleyicilerinin karşısına yine oldukça renkli sahneleri ve sürpriz gelişmeleriyle çıktı. İki zıt insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ancak sonunda birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ele alan Ne Münasebet son bölümünde; Berkant, istifa sonrası depresyona giren Nil'i bir film galasına davet etti ve Sarp yine kıskançlık krizlerine girdi. Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in başrollerinde yer aldığı Ne Münasebet son bölümüyle 17 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show Tv ekranlarına geldi.

NE MÜNASEBET 7. BÖLÜM ÖZETİ

Bir önceki bölümde istifayı basan Nil, Ne Münasebet 7. bölümünde eve kapandı ve depresyona girdi. Demir'e hem kırgın hem de kızgındı. Berkant, günlerdir evden çıkmayan Nil'i bir film galasına davet etti. Aslında bu davet, Berkant ve Ahu'nun planının bir parçasıydı. Galada iki şarkıcının yaşadığı kıyafet krizi Nil ve Demir'in birbirine rakip iki avukat olmasına yol açtı. Ne Münasebet son bölümünde; oğlunun Nil ile olmasını isteyen Muazzez, Ahu'nun Demir'e yakınlaşma çabalarından rahatsız oldu ve Ahu'ya bir ders vermeye karar verdi. Demir, Nil'i özlediğini ve geri dönmesini istediğini söyledi. Nil ise büroya dönmemekte kararlıydı. Diğer yandan Nil'in işten ayrılmasına üzülen Hakkı Bey, Nil'i geri döndürebilmek için kendince bir plan yaptı. Hakkı Bey'in ilginç planı Nil'in inadını kırabildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler