MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neslihan Atagül'ün babası vefat etti, iddialar cenazeyi gölgede bıraktı

Neslihan Atagül'ün babası Yaşar Şener Atagül, hayatını kaybetti. Cenazeyi ortaya atılan iddialar gölgeledi. İşte, Kara Sevda dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül ile ilgili ortaya atılan o iddialar!

Genç oyuncu Neslihan Atagül'ün otobüs şoförlüğü yapan babası Yaşar Şener Atagül, 56 yaşında hayatını kaybetti. Evinde fenalaştıktan sonra arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Yaşar Şener Atagül, kurtarılamadı. Kara Sevda dizisinde boy gösteren Neslihan Atagül Babası Yaşar Şener Atagül'ün cenazesine evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Kadir Doğulu ile beraber katıldı. Bir hayli üzgün olduğu görülen Neslihan Atagül'ün gergin hali de gözlerden kaçmadı. Sinirli tavırlarıyla şaşırtan ünlü oyuncunun menajeri ve asistanı ise Neslihan Atagül'le konuşmaya çalışan gazetecileri "Sakın yanına gitmeyin." diyerek uyardı.

NESLİHAN ATAGÜL İHMAL Mİ ETTİ?

Cenazeye ise baba Atagül'ün komşuları ve arkadaşlarının iddiaları damga vurdu. İddialara göre Yaşar Şener Atagül ihmakarlıktan hayatını kaybetmişti. Özellikle Neslihan Atagül ile ilgili söylentiler şok etkisi yarattı. Otobüs şoförlüğü yapan babanın yakın arkadaşı Hüseyin Kurt ve mahalleli ünlü oyuncu hakkında şaşırtıcu suçlamalarda bulundu. Yaşar Şener Atagül ile aynı apartmanda yaşayan komşuları, "Madem bu kadar seveni vardı; bu adam hastayken herkes neredeydi?" sözleriyle tepki gösterdi. Yakın arkadaşı Hüseyin Kurt ise baba Atagül'ün ailesi tarafından yalnız bırakıldığını, telefonla ulaştıkları Neslihan Atagül'ün babasının durumuyla ilgilenmediğini savundu. Eşinden ayrı olan 56 yaşındaki baba Atagül'ün iki oğlunun daha olduğunu belirten Kurt, şöyle konuştu: "Yaşar Bey'le yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sabah işe gelmemesinden şüphelenerek evine gittik. Çilingirle kapıyı açtık. Kendisini yerde yatar vaziyette bulduk. Hemen ambulansı, Yaşar Bey'in annesini, kızını ve oğullarını aradık. Özel Güngören Hastanesi'ne götürdük. O sırada kızı Neslihan, nişanlısı Kadir Doğulu ile birlikte hastaneye geldi. Yaşar Bey'in çocuklarının lakayt, vurdumduymaz ve sorumsuz tavırları bizi rahatsız etti. Hastanede 10 dakika durup gittiler. Biz Yaşar'ı iyi biliriz, severiz. Aile arasında ne yaşandı bilmiyoruz ama bu vicdansızlık."

NESLİHAN ATAGÜL BABASINDAN UTANIYORDU

Neslihan Atagül'ün, babasının şoför olmasından utandığını iddi eden Kurt sözlerine şöyle devam etti: "Dört-beş senedir çocuklarının babalarıyla hiç ilgileri yok. Şöhret, böyle bir şeymiş demek ki. Neslihan'ın, babasının şoför olmasından utandığını duyuyorduk. Yaşar da bunu içine sindiremiyordu, her gün ah çekiyordu. Oğlu da, kendisi üzerinden kredi çekip borcunu ödemedi. Adam hem borçlu, hem de gözü açık gitti. Biz arkadaşları olarak aramızda para toplayıp borcunu kapatmayı düşünüyoruz."

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

1992 doğumlu olan Neslihan Atagül, ilk ekran deneyimini bir reklam projesinde yaşamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okuyan genç yıldız, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da "Yaprak Dökümü" dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. 2006 yılında "İlk Aşk" filmi ile beyazperdeye adım atan Neslihan Atagül, Altın Koza Film Festivali'nde "Umut Veren Genç Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü. 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği "Hayat Devam Ediyor" adlı dizide rol almıştır. 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan "Araf" filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Dizi projelerinde ilk başrolünü Fatih Harbiye ile alan genç oyuncu, şu anda Burak Özçivit ile birlikte "Kara Sevda" adlı dizide oynamaktadır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler