MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan çiftinden bebek haberi

Geçen yıl ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'la ile evlenen Neslihan Alkoçlar bebek açıklaması yaptı. Neslişah Alkoçlar, yaz için bebek hazırlıkları yaptığını açıkladı.

Geçen yıl Engin Altan Düzyatan ile dünyaevine giren Neslişah Alkoçlar, aileleri sevindirecek haberi, verdiği röportajda duyurdu. TRT'deki "Diriliş Ertuğrul"un yıldızı Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'ın aileleri bir an önce totunlarını kucaklarını almak istediklerini belirtiyordu. Neslişah Alkoçlar, Hello Dergisi'ne, "Yakınlarımız bize sürekli 'Bebek ne zaman?' diye soruyor. Fazla gecikmeyi düşünmüyoruz. Kısmetse yazın sonunda hamile kalmayı planlıyorum" dedi.

NESLİŞAH ALKOÇLAR KİMDİR?

2 Aralık 1988 yılında doğan Neslişah Alkoçlar, Selim Soydan ve Hülyakoçyiğit'in torunudur. Üniversiteyi Londro'da bitiren Neslişah Alkoçlar, Türkiye Şampiyonu milli kayakçıdır. Hayatının her döneminde sporla ilgililenen ünlü isim, 2011 yılında CNN TÜRK'te spor haberleri sunmaya başlamıştır. Pek çok alan yönelen ama daha çok sunuculuğuyla bilinen Neslişah Alkoçlar, 2014 yılında hayatını yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan ile birleştirmiştir.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

26 Temmuz 1979 tarihinde doğan Engin Altan Düzyatan, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girmiştir. İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almıştır. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır. Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı, Cinayet gibi televizyon dizilerinin yanı sıra Cennet, Romantik Komedi 1 ve Romantik Komedi 2, Bir Avuç Deniz, New York'ta 5 Minare, Anadolu Kartalları, Bu İşte Bir Yalnızlık Var gibi birçok sinema filminde yer alan sanatçı, 1 Milyon Canlı Para isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır. 2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır. Şimdilerde ise TRT 1'de yayınlanmakta olan Diriliş: Ertuğrul adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler