MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Nihal Candan kimdir?' Ağlamaktan harap oldu

İşte Benim Stilim'in sivri dilli ismi Nihal Candan, Survivor 2016'ının en çok dikkat çeken isimlerinden biriydi. Cadde kızı modunda gezen yarışmacı ilk günden harap oldu. Peki, Nihal Candan kimdir?

Survivor 2016 ünlüler kadrosu kadar gönüllüleriyle de çok iddialı! Gönüllüler kadrosu geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanla duyurulmuş, görüntülerde Nihal Candan ismi dikkat çekmişti. Peki Nihal Candan kimdir, nereden tanıyoruz? Adını ilk kez İşte Benim Stilim ile duyuran, bu akşam Survivor 2016 gönüllüler yarışmacısı olarak izleyici karşısına çıkacak olan Nihal Candan, kısa bir süre önce final yapan İşte Benim Stilim All Star'ı ikincilikle tamamlamıştı. Sık sık diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşamasına rağmen Türk halkının sevgisini kazanan Nihal Candan'ın ıssız adada nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

1995 yılında Mersin'de doğan Nihan Candan, İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenimini sürdürmektedir. 16 Ekim 2014 tarihinde Bu Tarz Benim yarışmasına misafir olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanan Nihal Candan, Acun Ilıcalı'nin konuk olduğu programa "Uçurun beni Acun bey!" sözleriyle damga vurmuştu. Survivor 2016'ının performans olarak en düşük halkası olacağı düşünülen Nihal Candan'ın yorumlarıyla dikkat çekmesi bekleniyor.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI

Survivor 2016 Gönüllüler takımında Nihal Candan'a ekip arkadaşlığı yapacak diğer isimler ise şunlar; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk yer alıyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler