MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nihat Doğan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Survivor'ın 2011 yılında Ünlüler takımında yer aldığı Nihat Doğan o sezon finalist olmayı başarmıştı. Doğan Survivor Panorama programında o sezon yarıştığı bir ödül oyunu sonrası annesiyle yaptığı telefon konuşmasını izleyince gözyaşlarını tutamadı. İşte o anlar...

Nihat Doğan 2011 yılında ilk olarak Survivor Ünlüler-Gönüllüler formatında Ünlüler takımında yer almıştı. O dönem aynı takımda Asena, Derya Büyükuncu, Ebru Destan, Özge Ulusoy, Pascal Nouma ve Zeynep Tunuslu da yer almıştı.

Survivor'ın aynı zamanda 1.sezonu olan yarışmada birinciliği Derya Büyükuncu kazanmıştı. Finalde SMS oyları ile elenen Nihat Doğan ise ikinci olabilmişti.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor'da son 10 yılın şampiyonları adı altında Survivor All Star yarışmasına Nihat Doğan da çağırılmıştı ancak sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından kadrodan çıkarılıp yerine Ahmet Dursun alınmıştı.

O günden beri ekranlarda görünmeyen Nihat Doğan uzun aranın ardından TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programına katıldı.

2011 yılında katıldığı Survivor'da oynadığı ödül oyunu sonrası annesiyle yaptığı telefon konuşmaları Doğan'a izletilince gözyaşlarını tutamadı.

Sosyal medyada ise Nihat Doğan için yorum yağdı: > Namaz uykudan hayırlıdır


Vitrin


En Çok Aranan Haberler