MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nihat Doğan Survivor All Star kadrosuna katıldı

Survivor All Star kadrosunda yarışacak bir isim daha açıklandı. Acun Ilıcalı Pascal Nouma'nın ardından Nihat Doğan'ı da Survivor All Star kadrosuna kattı. Yarıştığı dönemde adından sıkça söz ettiren Nihat Doğan Survivor All Star yarışmasında yer alacak.

Acun Ilıcalı'nın sevilen yarışmalarından Survivor yeni sezonu 22 Şubat'ta ekrana gelerek sevenleriyle buluşacak. TV 8'de ekrana gelecek olan Survivor, geçen sezonların en başarılı isimlerini toplayarak bir kadro oluşturuyor. 10 senenin en iyilerini bir araya getiren Acun Ilıcalı, Pascal Nouma'nın ardından Nihat Doğan ile anlaştı. Daha önce Pascal Nouma ile yaşadığı tartışmayla adından söz ettiren Nihat Doğan, bu sezon da Pascal Nouma'yla karşılaşacak.

Pascal Nouma, Nihat Doğan'a saldırdığı için yarışmadan diskalifiye edilmişti.

Survivor'da bu sezon yarışacak isimler

Fulya Keskin, Turabi Çamkıran, Almeda Abazi, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz, Serenay Aktaş, Sahra Işık, Pascal Nouma, Nihat Doğan.

Survivor Nihat Doğan kimdir?

Survivor Nihat Doğan, 13 Şubat 1977'de İstanbul'da doğdu. Arabesk müzik albümleri ile dikkatleri üzerine çeken Nihat Doğan, 2011'deki Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile popülerliğini artırdı.

Survivor Nihat Doğan, müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başladı. 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. oldu.

Memleketimin Koyunları adlı kitap çıkardı. Ve o kitap kocaeli fuarının en ilgi gören kitabı oldu.

Survivor Nihat Doğan ayrıca 2014 yılında, Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının yorumlandığı Survivor Panorama programında yorumculuk yaptı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler