MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nihat Doğan'ın Survivor macerası başlamadan sonlandı

Özgecan Aslan'ın canice katledilmesinin ardından attığı tweetle tepki alan Nihat Doğan'a bir darbe de Acun Ilıcalı'dan geldi. Nihat Doğan, Survivor kadrosundan çıkarıldı. Olayın meydana gelmesinin ardından Nihat Doğan sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesi, Türkiye'yi derinden üzdü. Özgecan Aslan'ın canice katledilmesinden sonra sosyal medyaya bir çok tweet yağdı, Nihat Doğan'ın attığı bir tweet ise oldukça tepki çekti. Tacizi, mini etekle meşrulaştıran Nihat Doğan'ın o tweetine tepki yağınca, Doğan tweetini silerek geri adım attı. Daha sonra Beyaz Futbol programına telefonla katılan Doğan, Ahmet Çakar'ın sözlerinden sonra ağlayarak dediklerinin çarpıtıldığını ifade etti.

Survivor'ın yarışmacıları arasında bulunan Doğan'a sosyal medyada tepki yağdı. 'Nihat varsa Survivor boykot' ve 'Nihat'lı Survivor'a reklam verenlere boykot' hashtag'leri açıldı. Pek çok kişi böyle düşüncedeki birini televizyonda izlemek istemediklerini belirtti. Acun Ilıcalı da gelen tepkiler üzerine Nihat Doğan'ı Survivor kadrosundan çıkardı. Daha sonra Nihat Doğan sosyal medya hesabından şu sözleri kaydetti:

''Bu acı olayla hiç alakası olmayan tweetim sanki onu katleden şerefsizleri savunuyor gibi gösterilirken Survivor'ı düşünecek kadar aciz değilim. Şunu herkes bilsin ki; Survivor'la var olmadım Survivor'la bitmem.. Acun Ilıcalı abime ve projesine zarar gelmemesi adına kendisinden affımı istedim. Şahsıma yapılan yargısız infazla ilgili mücadeleme sonuna kadar da devam edeceğim. Saygılarımla.''

Nihat Doğan "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklinde bir tweet atmıştı.

Geçmişte ise Doğan, eski sevgilisi Aysun Kiremitçi'yi acımasızca dövmüş, ardından "Sayesinde şöhretim arttı" açıklaması yapmıştı. Sevgilisini hastanelik eden Doğan, 2011 yılında da İzzet Yıldızhan'la birlikte Ankara'da otele kadın çağırmış, şiddete maruz kalan kadınlar Yıldızhan'dan şikâyetçi olmuştu. Ayrıca Nihat Doğan'ın ''Benim Olmazsan Taciz Ederim'' adlı bir şarkısı bulunuyor.

NİHAT DOĞAN'IN BEYAZ FUTBOL'A YAPTIĞI AÇIKLAMA


Vitrin

En Çok Aranan Haberler