MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nizama Adanmış Ruhlar 102. bölüm Samanyolu'nda ekrana geldi

Samanyolu ekranlarının aksiyon dozu yüksek dizisi Nizama Adanmış Ruhlar son bölümüyle 31 Mart'ta ekrana geldi. Merakla beklenen Nizama Adanmış Ruhlar 102. bölümde Akif ve İlker yüzleşti.

Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan Nizama Adanmış Ruhlar dizisi 102. bölümüyle Samanyolu Tv ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya devam etti. Başrollerinde Ferhat Uçan, Aslı Özmel, Tuan Öztürk, ve Atilla Olgaç'ın yer aldığı dizide bu hafta yaşanacak aksiyon dolu sahneler izleyiciyi ekrana bağladı. Merakla beklenen Nizama Adanmış Ruhlar son bölümde Ekip 1 mahkemeye çıkarıldı.

NİZAMA ADANMIŞ RUHLAR 102. BÖLÜM ÖZETİ

Haklarından gözaltı kararı verilen Ekip 1, mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeden ise sürpriz bir karar çıktı ve Yusuf ile Sebo hapse atıldı. Neşet, Yusuf ve Sebo'yu hapishanede öldürmek için harekete geçti. Diğer bir yanda Akif ve İlker arasında bir yüzleşme yaşandı. Akif, İlker'in karşısına çıktı ve maskesinin indirdi. Suzın'ın ihanetini unutmayan Sakaryalı, ipuçlarından yola çıkarak Suzın'ı buldu. Yusuf'un evine gitmeye karar veren Zeynep ise Firuzan'la karşı karşıya geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler