MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nizama Adanmış Ruhlar 105. bölüm izleyicisiyle buluştu

Yayınlandığı her bölümle izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başaran Nizama Adanmış Ruhlar yeni bölümüyle yine merakta bırakacak. Nizama Adanmış Ruhlar 105. bölümde time ağır bir darbe indirmek isteyen Nevzat, İlker'i canlı bomba olarak kullanacak.

Samanyolu Tv'nin uzun soluklu dizisi Nizama Adanmış Ruhlar son bölümü ile gündeme yine bomba gibi düştü.Samanyolu TV de Salı günlere ekrana gelmeye devam devam eden Nizama Adanmış Ruhlar 105. bölümüile kaldığı yerden devam etti.

Son bölümde Nevzat büyük bir baskın gerçekleştirmekteydi. Tüm bunların yanı sıra ekip rehin alınan kişinin üzerindeki bombayı etkisiz hale getirmek için mücadele etti.

Tüm hayatını görevi doğrultusunda yaşayan bir timin hikayesini konu edinen Nizama Adanmış Ruhlar yeni bölümde Zeynep, Yusuf'a kendini ispat etmek için tehlikeli bir adım attı. Ekip 1'e zarar vermek isteyen Nevzat ise İlker'i canlı bomba olarak kullandı.

NİZAMA ADANMIŞ RUHLAR 105. BÖLÜM ÖZETİ

Neşet'le büyük bir mücadele içine giren Akif, ağır bir yara aldı. Yusuf ve Zeynep arasında ise şiddetli bir tartışma yaşandı. Zeynep, Yusuf'a kendini ispat etmek için farkında olmadan felaketler getirecek bir olaya imza attı. Suzın'la nikah kıymaya karar veren Sakaryalı ile Suzın'ın iş ortağı Henry arasında bir rekabet başladı. Bu sırada Ekip 1'den kurtulmak isteyen Nevzat, karargaha büyük bir baskın yaptırdı. Ağır bir darbe indirmek isteyen Nevzat, İlker'i canlı bomba olarak kullanmak ve herkesin içinde patlatmak için harekete geçti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler