MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nizama Adanmış Ruhlar 109. bölüm Samanyolu Tv'de ekrana geldi

Samanyolu Tv ekranlarının beğenilen dizilerinden Nizama Adanmış Ruhlar 109. bölümü ile ekrana geldi. Merakla beklenen Nizama Adanmış Ruhlar son bölümünde Firuzan'ın örgüt lideri olduğunu öğrenince çılgına dönen Yusuf, hesap sormak için harekete geçti.

Her hafta ayrı bir heyecanın yaşandığı Nizama Adanmış Ruhlar 109. bölümüyle aksiyon kaldığı yerden devam etti. Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1, 3. sezon bölümleriyle heyecan fırtınası estiriyor. Her bölümü ile izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başaran, Galip Erdal, Şeyma Burcu Gül ve Kemal Çatnaz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizi de beklenmedik gelişmeler arka arkaya geldi. Sürükleyici hikayesi ve bitmeyen aksiyonu ile Nizama Adanmış Ruhlar son bölümü 19 Mayıs Salı akşamı saat 21.20'de Samanyolu TV'da izleyicileriyle buluştu

NİZAMA ADANMIŞ RUHLAR 109. BÖLÜM ÖZETİ

Nizama Adanmış Ruhlar yeni bölümde Firuzan'ın örgüt lideri olduğunu öğrenince çılgına dönen Yusuf, hesap sormak için harekete geçti. Tüm ekip Firuzan'ın peşine düşerken Sebo hayati bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı ve kendini örgüt içinde buldu. Firuzan'ın ele geçirilmesinden ve konuşmasından endişelenen Nevzat, buna mani olmak için Akrep Rüstem'e talimat verdi. Akrep gittiği mekanda Yusuf'u karşısında buldu ve ağır bir hesaplaşma yaşandı. Nizama Adanmış Ruhlar 109. bölümde Nevzatın kurduğu rant şebekesinin kollarını bir bir kesmeye devam eden Akif ise zor bir görevi yerine getirmek için büyük bir tehlikeyi göze almak zorunda kaldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler