MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nizama Adanmış Ruhlar 110. bölümünde olay sahne

Samanyolu Tv ekranlarının beğenilen dizilerinden Nizama Adanmış Ruhlar 110. bölümü ile ekrana geliyor. Merakla beklenen Nizama Adanmış Ruhlar yeni bölümünde Firuzan'ı kurtarma planları işe yaramayan Nevzat, kendini köşeye sıkışmış hissedecek.

Her hafta ayrı bir heyecanın yaşandığı Nizama Adanmış Ruhlar 110. bölümüyle aksiyon kaldığı yerden devam ediyor. Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1, 3. sezon bölümleriyle heyecan fırtınası estiriyor. Her bölümü ile izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başaran, Galip Erdal, Şeyma Burcu Gül ve Kemal Çatnaz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizi de beklenmedik gelişmeler arka arkaya gelecek. Sürükleyici hikayesi ve bitmeyen aksiyonu ile Nizama Adanmış Ruhlar yeni bölümü bu akşam saat 21.20'de Samanyolu TV'da izleyicileriyle buluşacak.

NİZAMA ADANMIŞ RUHLAR 110. BÖLÜM ÖZETİ

Nizama Adanmış Ruhlar yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ekip 1 yine her zamanki gibi adaletin yerini bulması için savaşacak. Yeni bölümde Ekip-1 yeniden iş başı yapacak. Firuzan'ı kurtarma planları işe yaramayan Nevzat, kendini köşeye sıkışmış hissedecek. Tüm bu yaşananlardan dolayı kendini kurtarmaya çalışan Nevzat, yeniden Akrep Rüstem ile iş birliği içine girecek. Firuzan'ın yakalanması ise Ekip-1' in işini daha da zorlaştıracak. Firuzan'ı konuşturmaya çalışan ekip bunda başarılı olamayacak. Öte yandan yeni bir operasyonun gerçekleşmesi herkesi sıkıntıya sokacak. Küçük bir kızı kurtarmak için zorlu bir göreve atılan Ekip-1'i çok zorlu bir çatışma bekleyecek. Çatışmada ise büyük bir sürpriz yaşanacak. Ekip-1'in zorlu mücadelesi her alanda devam edecek. Firuzan konuşacak mı?. Firuzan tüm gerçekleri açığa çıkaracak mı?. Ekip-1 yeniden adaleti sağlayacak mı?. Tüm bu soruların cevabı yeni bölümde saklı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler