MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nizama Adanmış Ruhlar 98. bölüm Samanyolu Tv'de ekrana geldi

Samanyolu ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Nizama Adanmış Ruhlar son bölümüyle ekrana geldi. Heyecan yüklü dizi Nizama Adanmış Ruhlar 98. bölümde Reis, yapılacak büyük operasyon için ekibe gizli bilgiler aktardı.

Heyecan ve aksiyon dozu yüksek dizi Nizama Adanmış Ruhlar son bölümüyle 3 Mart Salı akşamı Samanyolu ekranlarından izleyicisiyle buluşt. Merakla beklenen dizinin bu haftaki bölümü, yeni gelişmeleri de beraberinde getirirken izleyici ekran başından bir an olsun ayrılmak istemediler. Reis Nizama Adanmış Ruhlar 98. bölümde operasyona başladı ancak operasyon hiç de beklenildiği gibi gitmedi.

NİZAMA ADANMIŞ RUHLAR 98. BÖLÜM ÖZETİ

Ekip 1'in şüphe duymaya başladığı Yılmaz, Reis'in karşısına getirildi ve sorguya çekildi. Vatan hainlerini bitirmekte kararlı olan Reis, yapılacak büyük operasyon için ekibe gizli bilgiler aktardı. Ekip üyeleri ve Yılmaz arasında güven sorunu devam ederken Reis operasyona başladı. Ancak operasyon hiç de beklenildiği gibi gitmedi.

Suç örgütünün hain tuzağı Ekip 1'in tamamının yok olma tehlikesini ortaya çıktı. Nizama Adanmış Ruhlar son bölümde bu çıkmazdan tek kurtuluş ise Reis'in kendini feda etmesiydi. Diğer bir yanda İlker'in İrem'le görüşmesi Nevzat'ın planlarını altüst etti ve Rüstem'e İlker'i öldürme emri verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler