MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nizama Adanmış Ruhlar son bölümde aksiyon yükseldi

Nizama Adanmış Ruhlar 104. bölümü aksiyon dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Görevini her şeyin üstünde tutan bir timin hikayesini anlatan Nizama Adanmış Ruhlar son bölümde Yusuf, yaşadıklarıyla tek başına mücadele etmeye devam etti.

Samanyolu ve Küre TV'de yayınlanan Nizama Adanmış Ruhlar 104. bölümü yine aksiyon dolu sahneleriyle ekrana geldi. Nizama Adanmış Ruhlar 3. sezon son bölümünde izleyiciler Yusuf'un mücadelesini 14 Nisan Salı akşamı meraklı gözlerle izlendi.

NİZAMA ADANMIŞ RUHLAR SON BÖLÜMDE OLANLAR

Nizama Adanmış Ruhlar son bölümde hayatı tehlikede olan Yusuf, yaşadıklarıyla tek başına mücadele etmek zorunda kaldı. Nizama Adanmış Ruhlar son bölümünde de Yusuf'un mücadelesi hayranlıkla izlendi.

Yusuf'tan kurtulmayı planlayan Akrep Rüstem, onu öldürmek için harekete geçti. Bu sırada Firuzan da başına dert olan Zeynep'le ilgili sinsi bir tuzak hazırladı ancak olaydan şüphelenen İlknur'un araya girmesiyle Firuzan polislerle karşı karşıya geldi. Sakaryalı, hain olduğuna inandığı Suzın'a duygularını dökerek ona veda etti. Üzerindeki sinyal vericiden haberi olmayan Ayşegül ise Akif'in yaşadığını öğrendi ve onu görmeye gittiği esnada büyük bir sürprizle karşılaştı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler