MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nizama Adanmış Ruhlar son bölümü yayınlandı

Samanyolu Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Nizama Adanmış Ruhlar yeni bölümde olayların ardı arkası kesilmedi. Son bölümde Ayşegül, Saime'yi kurtarmak için kendini öne attı.

Ekranların heyecanlı dizisi Nizama Adanmış Ruhar son bölümü dün akşam saat 21.00'de ekrana geldi. Son bölümde kurşunlar arasında kalan Ayşegül, Saime için kendini öne attı. Saime'nin hamile olmasıyla hiç düşünmeden kendi canını tehlikeye attı. Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan Nizama Adanmış Ruhlar son bölümü nefes kesti.

Nizama Adanmış Ruhlar 84. bölümde Ayşegül kurşunlar arasında kaldı ancak doğum yapmak üzere olan Saime'nin yaralanmaması için kendini tehlikeye attı. Ekip 1 büyük bir çatışmaya devam ederken Neşet'le işbirliği yapan Yılmaz, asıl oyunu devreye soktu. Ekip 1'in yakınları kullanıldı ve yıldırılmaya çalışıldı.

Diğer yandan Sebo, Cansu'nun mezarına konulan bombanın devre dışı bırakılması için büyük uğraşlar verdi. Nizama Adanmış Ruhlar son bölümde bomba etkisiz hale getirilecek mi merak konusuydu. Ekip 1, bu olaylar karşısında zor anlar yaşadı. İlker, hedefindeki kar maskeliyi köşeye sıkıştırdı. Maskelinin yakalanmasına çok az bir süre kalmıştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler