MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nur Bozar'ın düğününe manevi annesi Nur Yerlitaş katılmadı

Bu Tarz Benim yarışması ile tanınan ve Türkan Şoray'a benzerliği ile dikkat çeken isim Nur Bozar, uzun süredir beraber olduğu Gökhan Şener ile evlendi.

Bu Tarz Benim yarışma programıyla yıldızı parlayan Nur Bozar, yıllardır sevgili olduğu ve programdan önce nişanlandığı sevgilisi ile dünya evine girdi, çiftin mutlu anlarını davetliler bol bol sosyal medyada paylaştı.

Nur Bozar'ın Portaxe'deki düğününde ailesi ve yakın dostlarının yanı sıra yarışmanın jüri üyelerinden Uğurkan Erez de katıldı. Yarışmada sık sık "Nur'u kızım gibi görüyorum." diyen, manevi annesi Nur Yerlitaş düğüne katılmadı.
NUR BOZAR KİMDİR?

1990 İstanbul doğumlu olan Nur Bozar oyunculuk yapmaktadır. 2009'da Best Model yarışmasına katıldı, dereceye giremedi. 2012 Miss Turkey yarışmasında "Basın güzeli" seçilen güzel manken ve model Babutsa'nın "Yanayım Yanayım" adlı şarkısının video klibinde de rol almıştır. Türkan Şoray'a benzerliği ile Bu Tarz Benim yarışmasında dikkatleri üzerine çeken Nur Bozar yarışmada arkadaşları tarafından çok eleştirilmesine rağmen yarışmanın en çok konuşulan ve sevilen ismi olmayı başardı. Yarışmadan kendisinin ayrılmak istemesi de uzun süre konuşuldu. Kendisinin elenmek istemesi; Nur Bozar'ın Acun Ilıcalı'yla anlaştığı söylentilerini ortaya çıkarmış, güzel yarışmacı ise sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile "Acun bey ile hiçbir görüşmem olmamıştır" diyerek çıkan haberleri yalanlamıştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler