MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nurgül Yeşilçay'dan Paramparça açıklaması

Paramparça'dan ayrılma kararı alarak şaşırtan Nurgül Yeşilçay'dan mesaj geldi. Paramparça'nın kadrosundan ayrılan Nurgül Yeşilçay, 52. bölümde veda ettiği dizi için "Şimdiye kadar hiçbir işimi yarım bırakmadım." dedi.

Geçtiğimiz sezonun en iddialı dizilerinden Paramparça'nın son bölümünde uzun süredir konuşulan şey gerçekleşti. Dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay, Paramparça'ya veda etti. Erkan Petekkaya ile yaşadığı gerginlik sebebiyle kadrodan ayrılma kararı alan Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Gülseren karakteri öldürüldü. Duygusal veda sahnesi ardından dizinin takipçileri 'Nurgül Yeşilçay neden ayrıldı?'', "Gülseren neden öldürüldü?" gibi soruları tartışılırken Nurgül Yeşilçay'dan "Paramparça" mesajı geldi. Diziye 52. bölümüyle veda eden Nurgül Yeşilçay, kişisel Instagram sayfasından bir mesaj yayınladı.

NURGÜL YEŞİLÇAY'IN PARAMPARÇA MESAJI

Ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Şimdiye kadar hiçbir işimi yarım bırakmadım. Her zaman işimi çok sevdim, her zaman saygı duydum. Bu saygı çerçevesinde görevimi tamamladım." dedi.

NURGÜL YEŞİLÇAY'IN AYRILDIĞI BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Gülseren'in gelinlikler içinde ölmesiyle ses getiren Paramparça'nın son bölümünde şunlar yaşandı: Cihan ve Gülseren bu en mutlu günlerinde tebrikleri kabul ederken bir anda silah patladı. O karmaşa içinde vurulan isim Gülseren oldu. Çiftin en mutlu gününü kabusa çeviren kurşun Gülseren'in hayatını kaybetmesine neden oldu. Yaşananların ardından büyük bir acıyla birlikte pişmanlık duyan Cihan, Gülseren'i koruyamadığı için kendini suçladı. Gülseren'in elinde tuttuğu evlilik cüzdanı son nefesinde elinden kayıp giderken herkesin hayatı yeniden paramparça oldu Bebeğini Amerika'da doğurmaya karar veren Dilara ise yaşanan bu trafik olayla birlikte artık gidemeyeceğini anladı ve bir çıkış yolu bulmaya çalıştı.

NURGÜL YEŞİLÇAY KİMDİR?

Afyonkarahisar doğumlu olan Nurgül Yeşilçay, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran başarılı oyuncu, Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Asmalı Konak dizisinde Bahar Karadağ rolüyle ününü artırdı. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki Kostak Emine rolü ile 2005 12. Adana Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizindeki rol arkadaşı Cem Özer evlenen Nurgül Yeşilçay, 22 Mayıs 2005'te oğlu Osman Nejat'ı dünyaya getirdi. 2006 yılının eylül ayında Fatih Akın'ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Yaşamın Kıyısında isimli filmin çekimlerine başladı. Ayten Öztürk adlı lezbiyen Türk kızını canlandırdığı film 2007'de 60. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarıştı ve En iyi Senaryo ödülünü kazandı. 2011'in şubat ayında Cem Özer'den boşanan Nurgül Yeşilçay, Ocak 2010'da yayınlanmaya başlayan Aşk ve Ceza isimli dizide Murat Yıldırım'la başrolü paylaştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler