MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 39. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Fox Tv'nin heyecanlı dizilerinden O Hayat Benim son bölümüyle 25 Ocak Pazar akşamı sevenleriyle buluştu. Her hafta ilgiyle izlenen O Hayat Benim 39. bölümde Yusuf Ağa'nın bıraktığı mektup Efsun ve Nuran'ı köşeye sıkıştırdı.

Pazar akşamlarının heyecanlı dizisi O Hayat Benim son bölümüyle Fox Tv ekranlarından sevenleriyle buluştu. Bu bölüm, yeni gelişmelere sahne olurken, izleyici bu bölümde de koltuklarına kitlendi. Efsun ve Nuran, Yusuf Ağa'nın bıraktığı mektup nedeniyle köşeye sıkıştı. Nişan gecesinde yaşananların şokunu atlatamayan Ateş ve Bahar'ı ise bir sürpriz bekliyordu. Beğenilen dizi O Hayat Benim 39. bölümü 25 Ocak Pazar akşamı ekrana geldi.

O Hayat Benim 39. bölümde Yusuf Ağa'nın bıraktığı mektup, Efsun ve Nuran'a zor anlar yaşattı. Yusuf Ağa'nın bıraktığı mektup her şeyi ortaya çıkardı. Bu sırrın ortaya çıkıp çıkmayacağı merak konusuydu. Ateş, kapanan bu defteri tekrar açmaya kararlıydı. Efsun ise İsmail'in yakınında olduğu sürece kendi sonunu hazırladığını görüyordu. Nuran'ın eteklerine yapışıp af diledi ama Nuran, evladından gördüğü nankörlüğü bu sefer kolay affetmedi.

Nişan gecesinde yaşananların şokunu atlatamayan Ateş ve Bahar, handa hayatlarını değiştirecek bir sürprizle karşılaştılar. O Hayat Benim son bölümde Yusuf Ağa'nın mezarı bahçede oldukça rahat nefes alamayacaklarını anlayan Nuran, cesetten kurtulmak için harekete geçti. Ancak bambaşka bir belayla yüzleşmek üzere olduklarından habersizdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler