MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 44. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Pazar akşamlarının soluksuz izlenen dizilerinden O Hayat Benim son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her hafta farklı gelişmelerle izleyici karşısına çıkan O Hayat Benim 44. bölümde Ateş ve Mehmet Emir, ortak düşmanları Salih'e karşı birleşti. Öte yandan geçmişten gelen bir sır, Ateş'in küllenmiş intikam hırsını yeniden alevlendirdi.

Merakla beklenen dizi O Hayat Benim yeni bölümüyle 20.00'de Fox Tv ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Heyecanın hız kesmediği dizinin bu bölümünde de olayların ardı arkası kesilmedi. İzleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatan O Hayat Benim 44. bölümde Ateş ve Mehmet Emir, ortak düşmanları Salih'e karşı birleşti. Öte yandan Efsun ve Bahar karşı karşıya geldi.

O HAYAT BENİM 44. BÖLÜM ÖZETİ

Salih'in konağa kadar gelip herkese gözdağı vermesi, Nuran ve ailesini içinden çıkılmaz bir durumun ortasında bıraktı. Ateş ve Mehmet Emir, ortak düşmanları Salih'e karşı birleşti. Ateş, Hasret'in yokluğunu bir türlü sindiremeyen ve Mersin'e gitmeye karar veren Mehmet Emir'i bu yolculuğunda yalnız bırakmadı.

ATEŞ'İN İNTİKAM HIRSI

Hülya yaşadığı krizin izlerini silebilmek için tedavi altındayken, onun yokluğunu fırsat bilen Efsun da konağın yeni hanımı olmaya ve İsmail'le aralarındaki gerginliğe son vermeye karar verdi. Fakat bu durumun onu Bahar'la yeniden karşı karşıya getireceğinden habersizdi. O Hayat Benim son bölümde Bu esnada geçmişten gelen bir sır, Ateş'in küllenmiş intikam hırsını yeniden alevlendirdi. Artık Edibe Atahan'ın adaletle yüzleşme vakti geldi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler