MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 48. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Fox ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi O Hayat Benim son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen O Hayat Benim 48. bölümde Bahar, ailesi hakkında öğrendiği gerçekten sonra yıkıldı. Öte yandan Bahar ve Efsun arasındaki gerilim arttı.

Pazar akşamlarının dram yüklü dizisi O Hayat Benim son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Yeni gelişmelerin birbiri ardını kovalayacağı dizi bu hafta da nefes kesti. İzleyici yaşanacak gelişmeler karşısında ekran başından ayrılamadılar. Merakla beklenen O Hayat Benim 48. bölümde gerçekleri öğrenen Bahar, ailesine sırt çevirdi. Bahar ve Efsun savaşı başladı.

O HAYAT BENİM 48. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar için köprüler artık yıkıldı. Hayatını saran tüm yalanlarla yüzleşti. O güne dek ailem dediği herkese sırtını döndü. Ona yardım eli uzatan ise İsmail oldu. Perişan haldeki Bahar'a evinin kapılarını açtı. Bahar'ı İsmail'in evinde bulan Efsun için iki kız kardeşin savaşı asıl şimdi başladı. O Hayat Benim son bölümde adalet uğruna savaşırken aşkını bu yolda kaybeden Ateş ise Bahar'ı tekrar kazanmak için umutsuzca ona ulaşmaya çalıştı. Atahanlar'ın konağında matem havası sürerken, Beyza vicdanının sesini daha fazla duymazlıktan gelemedi ve Hülya'nın karşısına geçti. Efsun'un sonunu hazırlayacak fitili ateşlemeye kararlıydı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler