MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 51. bölüme Oya Başar dahil oldu

Fox Tv ekranların her hafta adından çok söz ettiren dizisi O Hayat Benim 51. bölüme Nuran'ın ölüm sahneleri ve Efsun'un yası damga vurdu. O Hayat Benim yeni bölüme Oya Başar da dahil oldu.

Keremcem, Ezgi Asaroğlu, İclal Aydın, Ceren Moray'ın rol aldığı O Hayat Benim 51. bölümü bomba gibi sahneleriyle ekrana geldi. O Hayat Benim son bölümde uzun süredir ekranlarda olmayan Oya Başar karşımıza çıktı. Dizinin son bölümünde Nuran'ın ölümü herkesi, en çok da yapayalnız hisseden Efsun'u perişan etti. O Hayat Benim 51. bölümü 19 Nisan Pazar günü milyonları gözyaşına boğan sahneleriyle yayınlandı.

O HAYAT BENİM 51. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim yeni bölümde Efsun, Mehmet Emir'in kendisini evlatlıktan reddetmesinin şokunu atlatamadan kahreden br haber geldi. Efsun kendisini asıl yıkacak haberi Mersin'deki varlığından haberdar bile olmadığı teyzesinden aldı.

Demirci ailesi Nuran'ın ölüm haberi ile yıkıldı. Tüm günahları, sevapları ile Nuran Gelincik Yokuşu'na son vedasını yaptı.

İlyas, hayat arkadaşı olmadan yarım; Efsun ve Bahar ise anneleri olmadan nefessiz kalakalmışlardı. Ateş, Bahar'ın bu acı gününde bir an olsun yanından ayrılmazken aralarındaki buzlar da yavaş yavaş çözülmeye başladı.

Efsun, hayatta yapayalnız ve çaresiz kaldığını düşünürken onu omzundan tutup yeniden ayağa kaldıracak el, anne yarısı Sultan olacaktır. Baharla Efsun arasında ise asıl savaş şimdi başlamıştır. Efsun annesinin ölümünden babasını ve Bahar'ı sorumlu tutmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler