MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 52. bölümde karar zamanı

O Hayat Benim 52. bölümü ile Fox ekranlarına geldi. Dizinin bu bölümüne Efsun'un Bahara silah doğrultması damga vurdu. O Hayat Benim son bölümü olay yaratan sahneleri ile 26 Nisan pazar akşamı Fox Tv'de yayınlandı.

Ekranların her hafta olay yaratmayı başaran dizisi O Hayat Benim 52. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde heyecanda bırakan sahneler arka arkaya geldi.

Oya Başaran'ında kadroya dahil olduğu O Hayat Benim son bölümünde annesinin ölümünden Bahar'ı sorumlu tutan Efsun eline silahı aldı ve Bahar'a yöneldi ancak Efsun'un vurduğu isim İsmail oldu. Şans eseri kimse büyük bir zarar görmedi ama bu durum İsmail ve Efsun'un arasını daha da bozdu. Annesinin ölümüyle yalnız kalan Efsun'un yalnızlığı da hırsı da daha fazla arttı.

O HAYAT BENİM 52. BÖLÜM ÖZETİ

Gelincik yokuşundan bir Nuran Demirci geçmiş ama izleri herkeste yerini belli etmişti. Annelerinin kaybı ile her ikisi de yerle bir olan Bahar ve Efsun ise birbirlerine daha sıkı tutunmaları gerekirken, artık önüne geçilemez bir düşmanlığın çemberindeydi.

Eşinin yokluğu ile pişmanlık içerisinde çırpınan İlyas'ın acısı yetmezmiş gibi bir de kızları arasında bir tercih yapmak zorunda kaldı. Yaşadığı bu sahte hayatı bile sahiplenemeyeceğini hüsranla öğrenen Bahar'ın yanında ona elini uzatıp aşkı ile sarmalayan yine Ateş oldu ve Bahar, Ateşle birlikte baba evini terk etti.

Sultan ise, ablasının emaneti Efsun'u daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırma çabasındaydı. Yoluna çıkan kimseyi gözü görmedi ve ilk hedefi Hülya oldu. Hülya ise Efsun'u Atahan soyadından sonsuza kadar çıkaracak yeni planlar peşindeydi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler