MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 53. bölümü Fox'ta ekrana geldi

Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı O Hayat Benim son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde yalıda Efsun krizi devam etti. O Hayat Benim 53. bölümü nefes kesen sahneleriyle 3 Mayıs Pazar akşamı yayınlandı.

Efsun'un konağa dönmesiyle çıldıran Hülya dizinin bu bölümünde korkunç bir şeye kalkışacak ki bu hamle Sultan'ın konaktaki dengeleri alt üst etmesine neden oldu. Bahar ile Ateş ise O Hayat Benim 53. bölümde her şeyi arkalarında bırakıp gitme planı yaptılar. Bahar öylesine kararlıydı ki Efsun'un çapaları bir işe yaramadı. Dizinin son bölümü olay yaratacak sahneleri ile 3 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de yayınlandı.

O HAYAT BENİM 53. BÖLÜM ÖZETİ

Hülya'nın, Efsun'u sonsuza dek Atahan soyadından silme planları, gözünü iyice karartmıştı. Öyle ki az kalsın öz kızını öldürecekti. Kontrolsüz öfkesi onu, anneliği ile sınayarak canını çok fena yaktı. Efsun'a daha yakın olarak düşmanlarını gözünün önünde tutmak isteyen Sultan için bu durum bulunmaz bir fırsat oldu. O Hayat son bölümünde konağın kapıları bu sefer Sultan'a açıldı ve müştemilata yerleşen Sultan hamlelerini yapmakta gecikmedi.

FULYA'NIN HAMİLELİK HABERİ ŞOK ETKİSİ YARATTI
Fulya ile boşanma arifesinde olan Mehmet Emir, kayıp yıllarının acısını çıkarmaya ve Hasret ile sil baştan başlamaya hazırlanırken Fulya'nın hamilelik haberi, Mehmet Emir'i içinden çıkılamaz bir ikileme sürükledi. Ateş ve Bahar ise yaşadıkları tüm acılara bir çizgi çekerek başka bir şehirde yeni bir hayata başlamaya karar verdiler ama Bahar olmadan eksik kalan Efsun'u hesap etmeden.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler