MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim son bölümde Sultan'ın akıl almaz oyunları

Fox ekranlarının farklı konusuyla dikkat çeken yapımı O Hayat Benim 57. bölümü nefesleri kesti. İzleyicilerini ekran başına kilitleyen O Hayat Benim son bölümünde Sultan'ın oyunları Hülya'yı delirtti.

Pazar akşamlarına damga vuran O Hayat Benim 57. bölümü nefesleri kesen sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı.. Keremcem, Ezgi Asaroğlu gibi isimlerin başrollerinde oynadığı, iddialı yapımda Efsun yaşam savaşı vermeye devam ederken Sultan Hala bu kez çok daha tehlikeli bir oyuna girişti ve Hülya'yı adeta delirtecek bir hamle yaptı. Hülya'yı çocuklarıyla sınayan Sultan'ın planı istediği gibi gitti mi? O Hayat Benim son bölümü heyecan dolu sahneler arka arkaya geldi. 7 Haziran günü sezon finali yapacak olan O Hayat Benim 57. bölümü 31 Mayıs Pazar akşamı ekranlara geldi.

O HAYAT BENİM 57. BÖLÜM ÖZETİ

Sürekli Efsun'a zarar verme planları yapan Hülya farkında olmadan kendini riske atacak adımlar attı ve kendisi için kötü bir son hazırladı. Efsun'un hayatı O Hayat Benim 57. bölümünde artık başkalarının elindeydi; Mehmet Emir, Hülya ve Arda. Mehmet Emir'in yüreğindeki evlat sevgisi ağır bastı, tüm varlığını bir kalemde gözden çıkardı. Hülya her ne kadar abisini köşeye sıkıştırmış olsa da onunla aynı fikirde olmayan biri vardı; oğlu Arda. Arda'nın araya girmesi ile Hülya'nın tüm planları tersine döndü ancak uzun sürse de emeline ulaştı. Hülya ailesini korumak için bir takım önlemler alırken Sultan da boş durmadı. Onun da Hülya'ya vermeyi düşündüğü büyük bir ders vardı. Efsun'un hayatı üzerine kumar oynayan Hülya bir anda kendisini yaşam ile ölüm arasında buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler