MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim son bölümde Efsun ölümle yüzyüzeydi

Pazar akşamları Fox ekranlarına damga vuran O Hayat Benim 64. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her bölümü merakla beklenen dizinin son bölümünde şok gelişmeler yaşandı. İşte, nefes kesen O Hayat Benim son bölümünden kareler!

O HAYAT BENİM 64. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Pazar günlerinin sevilen dizisi O Hayat Benim son bölümünde izleyiciler, çarpıcı ve ilginç sahnelere tanık oldu. Yayınlandığı her hafta büyük bir heyecanla izlenen dizinin 64. bölümünde büyük sürprizler üst üste geldi. Fox ekranlarında fırtınalar estiren yapımında bu hafta yine yer yerinden oynadı. Bahar'ın gerçekleri öğrenmesi ortalığı karıştırdı. Zor günler yaşayan Efsun, kendini şikayet edenin Bahar olduğunu öğrenince kahroldu. Kötü bir sürprizle karşılaşan sadece Efsun değildi. Final sahnesiyle ekran başındakileri şoke eden dizinin son bon bölümünde Bahar, Ateş'in bir oğlu olduğunu öğrendi? Peki, Bahar ve Efsun'un hayatı bundan sonra nasıl değişti? Başrollerinde; Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, İclal Aydın, Oya Başar gibi isimlerin yer aldığı O Hayat Benim 64. bölümüyle 18 Ekim Pazar akşamı Fox Tv'deydi!

O HAYAT BENİM 64. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim son bölümünde; Efsun, Bahar'ın kendisini affettiğini düşünüp ona sığındığı sırada yakalandı. Efsun artık yaptıklarının bedelini ödeyecekti. Ancak ödeyeceği bedel çok ama çok ağır olacaktı. Cezaevinde çok daha zor günler onu beklemekteydi. Hapishanede pek hoş karşılanmamıştı ve yaptığı bir hamle canına mal olacaktı. Bahar için ise her şey üst üste gelmeye devam ediyordur Ateş bir oğlu olduğu gerçeğini istemeyerek de olsa Bahar'dan saklamıştı ama gerçekler önünde sonunda ortaya çıkmaya mahkûmdu. Bahar, bu zor gününde kendisine sahip çıkan anne ve babasını sonunda kabul etti mi?

O HAYAT BENİM BAŞROLLERİYLE İLGİLİ ŞAŞIRTAN İDDİA

Bu hafta 64. bölümüyle ekranlarda olacak O Hayat Benim ekibinden sürpriz bir haber geldi. Dizinin başrol oyuncuları; Keremcem ve Ezgi Asaroğlu'nun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. O Hayat Benim'de Ateş karakterine hayat veren Keremcem ve dizinin masum güzeli Bahar'ı canldıran Ezgi Asaroğlu'nun samimi bir şekilde Anadolu Yakası'ndaki Brandroom AVM'de bir restoranda baş başa yemek yerken görüntülenmesi, kafaları karıştırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler