MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 70. bölüm finaliyle şok etti

Fox'un başarılı dizisi O Hayat Benim son bölümüyle yine ekrana kilitledi. Her hafta izleyenlerinin nefesini kesen dizinin 70. bölümünde Mehmet Emir, beyin kanaması geçirdi. İşte, soluk soluğa izelenen O Hayat Benim 70. bölümünde yaşananlar!

Başrollerini Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar, Ahu Sungur, İclal Aydın, Didem İnselel ve Sinan Albayrak'ın paylaştığı O Hayat Benim son bölümünde izleyenleri şok eden gelişmeler arka arkaya yaşandı! Efsun'un yeniden konağa dönüşü herkesi şok ederken; Mehmet Emir'in geçirdiği beyin kanaması geçirmesi, perişan etti. Yeni sezon açılışını kadrosuna dahil ettiği yeni isimleriyle bomba gibi yapan ve her geçen hafta daha da ilgi çekici bir hal alan dizi bu hafta 70. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Efsun ve Bahar arasındaki savaşta neler yaşandı? Oğlunun Efsun ile evlendiğini öğrenen Hülya ne yaptı? Sultan'ın yeni planı neydi? O Hayat Benim son bölümüyle dün akşam saat 20.15'te Fox TV'deydi

O HAYAT BENİM 70. BÖLÜM ÖZETİ

Efsun, kameralar karşısında Arda'yla evlendiğini, yani Atahan'ların gelini olduğunu açıkladı, herkesi şoke oldu. Bu beklenmedik durum karşısında Hülya'nın çıldırmasına ramak kalmış, Mehmet Emir sinirden deliye dönmüştü. Kimse Arda'nın böyle bir şeyi nasıl yaptığına akıl erdirememekte, herkes bu işin içinde büyük bir düzenbazlık olduğunu düşünmekteydi. O Hayat Benim son bölümünde İlyas'sa Efsun'un yeniden tehlikeyle dolu böyle bir oyunun içine girmesinden dolayı çok endişeliydi. Ama ne pahasına olursa olsun kızını kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapacaktı. Bahar da hayatının bir kez daha Efsun tarafından çalınmasına seyirci kalmayacaktı! Ama Sultan ve Efsun'un Atahan'ları avuçlarının içine almak için şeytanca bir planı vardı. Kısmet Mahallesi ise gün geçtikçe daha da karışmaktaydı. Arda'nın Efsun'la evlendiğini öğrenen Zeynep çıkmaz bir yola doğru hızla sürüklenmekteydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler