MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim sezon finali son bölümde mahkeme şoku

Sevilen dizi O Hayat Benim son bölümü bomba gibi sezon finali sahneleriyle ekrana geldi. O Hayat Benim sezon finali bölümünde Mehmet Emir ve Hülya cinayet suçundan mahkemeye çıkarıldı.

O HAYAT BENİM 60 BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

O Hayat Benim 60. bölümü sezon finali heyecanı dorukta hissettiren sahneleriyle yayınlandı. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin son bölümünde sürprizler arka arka geldi. O Hayat Benim son bölümünde Bahar gerçekleri anlatabildi mı? Komiser İsmail gerçeklere ulaştı mı? Efsun, hastalığı sırasında kendisini iyileştirmek için servetini feda eden Mehmet Emir'in cinayetle suçlanmasına sessiz mi kaldı? Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Sinan Albayra, Ceren Moray gibi isimlerin başrollerini paylaştığı O Hayat Benim sezon finali bölümü çarpıcı sahneleri ve şaşırtan sezon finaliyle 28 Haziran Pazar akşamı 20:15'te Fox'ta ekrana geldi.

O HAYAT BENİM 60. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim sezon finali olan 60. bölümde Yusuf Bey'in cesetinin ortaya çıkışı dengeleri iyice sarstı. Konağın bahçesinde Yusuf Erkıran'ın cesedi bulununca, Mehmet Emir ve Hülya zan altında kaldı. O Hayat Benim son bölümündeki gelişmeler Gelincik yokuşunda yaşayanlarda şok etkisi yaparken, Bahar'ın cinayet ile ilgili olarak polise gitmesinden çekinen Sultan, akıllara durgunluk veren bir önlem aldı ve Bahar'ı mahkeme gününe kadar ortalardan yok etti. Oysa Bahar ve Ateş'i bekleyen çok daha büyük bir sorun vardı. Mehmet Emir ve Hülya cinayet zanlısı olarak hakim karşısına çıktılar. Efsun, hastalığı sırasında kendisini iyileştirmek için servetini feda eden Mehmet Emir'in cinayetle suçlanmasına, hüküm giymesine göz mü yumacaktı, yoksa gerçekleri itiraf mı edecekti?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler