MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 63. bölümde Efsun kaçtı

O Hayat Benim son bölümü sürprizlerle doluydu. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen O Hayat Benim 63. bölümünde Bahar, yıllarca baba dediği İlyas'ı ölmek üzereyken kurtarırken, Efsun kaçmaya karar verdi. İşte, O Hayat Benim son bölümünde yaşananlar!

Farklı konusuyla gönüllerde taht kuran O Hayat Benim bomba gibi bir bölümle daha izleyici karşısına çıktı. Pazar akşamlarına damga vurmayı başaran dizinin 63. bölümünde çarpıcı gelişmeler arka arkaya geldi: Yıllardır babası bildiği adam İlyas'ın intiharı bile Bahar'ı vazgeçiremedi. Tüm hayatının bir yalan olduğunu öğrenen Bahar, İlyas ve Efsun'u affedemezken;hem Mehmet'i hem de Hasret'i bir türlü kabullenemedi. Kendisinden şikayetçi olunduğunu öğrenen Efsun ise hapse girme korkusuyla kaçma planları yaptı. Başrollerinde; Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, İclal Aydın, Oya Başar gibi isimlerin yer aldığı O Hayat Benim 63. bölümü 4 Ekim Pazar akşamı Fox ekranlarındaydı.

O HAYAT BENİM 63. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim son bölümünde; Bahar yaşadığı onca acıyla yüzleşirken üstüne bir de İlyas'ın intiharı ile sarsıldı. Fakat bu durum Bahar'ın Efsun'dan şikayetçi olmasına engel değildi, ne olursa olsun yaşadıklarının hesabını soracaktı. Bahar için gerçek hayat yeni başlıyordu ve onun gerçekleri, hesap sorması için yeterliydi. Herkes hak ettiği cezayı almalıydı! Efsun ise hapse girmeyi göze alamıyordu. Teyzesi Sultan'ın yardımıyla çok uzaklara gitmeye, kaçmaya karar verdi. Ancak, kaçış planını uygulamak o kadar kolay değildi, hiç birşey düşündükleri gibi olmayacaktı. O Hayat Benim 63. bölümüne damga vuran bir diğer sahne ise Ateş'in yıllar önce yaşadığı bir ilişkiden çocuğu olduğu ortaya çıkması oldu. Ateş'in bir çocuğu olduğunu öğrenen Hasret, gerçekleri Bahar'ın öğrenmesine engel olmaya çalılştı. Yıllar sonra ortaya çıkan sırlara bir türlü kabullenemeyen Bahar ise hem Mehmet'i hem de Hasret'i bir türlü kabullenemedi. Tüm bu yaşadıklarının Bahar'a ağır geldiğini ve tek dayanağının Ateş olduğunu söyleyen Hasret, Ateş'e adeta yalvardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler