MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 34. bölümde Efsun çıkmaza girdi

Sevilen dizi O Hayat Benim son bölümüyle izleyenlerini ekrana kitledi. Efsun ve Nuran'ın çıkmaza sürüklendiği O Hayat Benim 34. bölümde Hülya ise Efsun hakkında çok önemli bilgiler edindi.

Fox Tv'nin heyecan dozu yüksek dizisi O Hayat Benim son bölümü pazar akşamı ekrana geldi. Seyirci 34. bölüm ile ekrana kitlendi. Pazar akşamı ekrana gelen olan 34. bölümde Mücella Yusuf Ağa'nın ölümünü ihbar etmek istedi. Bu durum Nuran ve Efsun'u çıkmaza sürükledi. Soluksuz izlenecek 34. bölüm 21 Aralık Pazar akşamı 20.00'de izleyenleriyle buluştu.

Mücella O Hayat Benim son bölümde Yusuf Ağa'nın ölümünü ihbar etme konusunda kararlıydı. Bütün sırların açığa çıkması, onun ağzından çıkacak birkaç cümleye bağlıydı. Polis telefonun diğer ucundadır ve Mühella polisi aramaya çok yakındı. Mücella'nın geri adım atmaya yanaşmaması, Nuran ve Efsun'u derin bir çıkmaza sürükledi. Onu durdurmak için ne gerekiyorsa yapmaktan başka çareleri yoktu. O Hayat Benim 34. bölümde Nuran ve Efsun, Mücella ve Efsun'un polisi araması durumunda olacakları tahmin dahi edemediler.

Ateş ise Bahar'a O Hayat Benim 34. bölümde verdiği sözü tutup İlyas'ı hapisten kurtarmak uğruna kendi canını tehlikeye attı. Ateş namlunun ucundadır. Silahlar ateşlenir! Bahar için zaman durdu. Hülya, Beyza'dan öğrenecekleriyle Efsun'un sonunu getirmeye hazırdı. Hülya'nın gazabı bu kez her zamankinden şiddetli oldu. O Hayat Benim son bölümde Efsun, annesini trajik bir sona doğru sürüklediğini bilemeden çaresizlik içinde Nuran'a sığındı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler