MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim son bölümünde sürpriz gelişme

O Hayat Benim 56. bölümü nefesleri kesen sahneleriyle ekrana geldi. Fox ekranlarına damga vuran O Hayat Benim son bölümünde Efsun'a böbrek bulmak için herkes seferber oldu.

Pazar akşamlarına damga vuran O Hayat Benim 56. bölümü nefesleri kesen sahneleriyle ekrana geldi. Keremcem, Ezgi Asaroğlu gibi isimlerin başrollerinde oynadığı, iddialı yapımda Efsun yaşam savaşı vermeye devam ederken ailesi de onun iyileşmesi için her şeyini feda etmeye hazırdı. Fakat gerçek çok yakında ortaya çıkacaktı. Peki, son bölümde hayata döndürülen Efsun'un hayatı yine mi tehlikeye girdi. O Hayat Benim 56. bölümünde Efsun'a böbrek nakli gerekmekteydi. Efsun için böbrek bulundu mu? Ailesi ile kan uyumu sonuçları olumsuz çıkan Efsun ile ilgili gerçekler ortaya çıktı mı? O Hayat Benim son bölümü 24 Mayıs Pazar günü izleyicileriyle buluştu.

O HAYAT BENİM 56. BÖLÜM ÖZETİ

o Hayat Benim son bölümünde Efsun'un böbrek olmazsa hayati tehlike yaşayacağını öğrenenKonak halkı ve Gelincik Yokuşu uygun böbrek için seferber oldu. Ancak bu durumu Efsun'u daha fazla üzmemek için saklamaya karar verdiler. Efsun iyileşmiş olduğu düşüncesi ile hayatına devam ederken, böbrek arayışları devam etti ama ne Mehmet Emir'in ne de Hasret'in böbrekleri uymadı. Aile bireylerinin tüm çabasına rağmen Efsun gerçekleri öğrendi ve perişan oldu. Kızı ile sınanan Mehmet Emir, Fulya ile boşanma konuşmasında da beklenmedik bir yanıt aldı. Fulya asla boşanmayacağını açıkladı ve adeta Hasret'e meydan okudu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler