MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim son bölümü Fox'da ekrana geldi

Ekranların sevilen dizisi O Hayat Benim 30. bölümü izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Efsun, hem Ateş hem de Bahar'ın öfkesiyle karşı karşıya kaldı, heyecan dolu anlar yaşandı.

Fox Tv'nin sevilen dizisi O Hayat Benim son bölümü saat 20.15'de ekrana geldi. Son bölümde Efsun'un hamilelik yalanı ortaya çıktı. İzleyiciyi bu haberle şoka uğratan O Hayat Benim'de başka sürprizler de yaşandı. Son bölüm 20.15'de başladı.

O Hayat Benim son bölümde Efsun'un suratına sadece Ateş'in sözleri değil, Bahar'ın öfkesi de çarptı. Efsun bu çıkışlarla şoka uğradı. Kına gecesinde Efsun'un hamilelik yalanının yanında başka gerçekler de ortaya çıktı. Öğrendikleri karşısında sessiz kalması mümkün olmadı.

Mehmet Emir'in tepkisi de oldukça sert oldu. Hülya'nın çok zamandır beklediği fırsat sonunda ayağına geldi. Atahan'ların kapıları Nuran'ın yüzüne kapanmakla kalmadı Efsun'un da suratına kapandı. Efsun, Ateş'in her şeyi Seçil sayesinde hallettiğini öğrendi. Bu olayla Gelincik Yokuşu'nda kıyamet koptu. O Hayat Benim son bölümde Ateş ise Bahar'ın yüreğine yeniden umudu yerleştirmenin çabasında oldu ve ona büyük bir sürpriz hazırladı. Artık birbirlerinden başka kimseleri yoktu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler