MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim son bölümü ekrana geldi

Ekranların sevilen dizisi O Hayat Benim 31. bölümle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Bahar evden ayrılıp Hasret'in yanına taşındı. 31. bölüm dün 20.15'de ekrana geldi.

Ekranların sevilen dizisi O Hayat Benim son bölümü dün akşam Fox Tv'de izleyici karşısına çıktı. Son bölüm heyecanlı gelişmeleri de beraberinde getirdi. İzleyici diziyi soluksuz izledi. Son bölümde iki kız kardeşin arası daha da açıldı, bu durum Hasret'i iyice şüphelendirdi. O Hayat Benim, dün 20.15'de ekrana geldi.

O Hayat Benim son bölümde Bahar ve Ateş birbirlerine sımsıkı bağlanmışlardı ama hayat Bahar'ın sadece sevdiği adamla değil, annesiyle de yollarını birleştirmekteydi. Bahar'ın artık ne Nuran'a ne de Efsun'a tahammülü kalmadı. Bu yüzden Bahar, Hasret'in yanına taşındı. Hasret her ne kadar Efsun için varını yoğunu ortaya koysa da artık iki kız kardeşin arasındaki derin ayrılık onu şüpheye düşürdü.

Efsun'un kendi kızı olup olmadığını sorgulamaya başladı. O Hayat Benim son bölümde konağa dönmek için plan yapan Efsun ise sert duvara çarptı. Hülya, Efsun'un tehditlerine teslim olmaadı, aldırış etmedi. Çarklar işlemeye başladı ve Cinayet Büro Amiri İsmail Demirkan, herkesin hayatını altüst edecek bir süreci başlattı. Efsun, İlyas, Nuran ve Sakine'ye hapishane yolu göründü. O Hayat Benim 31. böllümü dün saat 20:15'te Fox'ta ekrana geldi

Vitrin


En Çok Aranan Haberler