MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Çocuklar bugün başlıyor, işte jüri üyeleri

Sevilen ses yarışması O Ses Türkiye'nin yeni formatı "O Ses Çocuklar" oldu. Minik yeteneklerin yarışacağı O Ses Çocuklar bugün ekran macerasına başlayacak. Peki O Ses Çocuklar'ın jüri üyeleri kimler? İşte detaylar!

Acun Ilıcalı'nın ses getiren programlarından "O Ses Türkiye" kısa bir süre önce bitti. Gerek formatı ve yarışmacıları gerekse jüri üyeleriyle adından söz ettiren programın yeni sezonu için geri sayım başladı ancak program bu kez "O Ses Çocuklar" olarak geri dönüyor. Ebru Gündeş, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz ve Hadise'nin jürisi olduğu O Ses Türkiye epey ses getirmiş, yayınlandığı günlere damga vurmuştu. Yeni formatın tutup tutmayacağı, nasıl bir etki yaratacağı merak konusu.

Bu kez minik yeteneklerin yarışacağı O Ses Çocuklar kısa süre sonra ekranlarda olacak Peki Ebru Gündeş, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz ve Hadise jüri üyeliğine devam edecek mi? Eşi Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanması nedeniyle zor günler geçiren Ebru Gündeş, jüri üyesi olacak mı? Herkesin merak ettiği bu sorulara yayınlanan fragman yanıt verdi. O Ses Çocuklar'ın jüri üyeliğini; Burak Kut, Hadise ve Oğuzhan Koç; sunuculuğunu ise Jess Molho üstlenecek.

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Büyük bir merak ile beklenen O Ses Çocuklar yarışmasının ilk bölüm tarihini jüri üyelerinden bir isim açıkladı. Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, sosyal medya hesabından yaptığı"O Ses Çocuklar" paylaşımıyla tarih bilgisi verdi. Oğuzhan Koç, Instagram hesabından, çekimler sırasında çekilmiş fotoğrafı paylaşarak, altına '31 Mart'ta başlıyooorr.! #osescocuklar' notunu düştü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler