MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye tarihine imza atan yetenek: Asude Cemre İnci

O Ses Türkiye'nin 10 Kasım Salı yayınlanan bölümünde Asude Cemre İnci performansı damga vurdu. Opera öğrencisi olan Asude Cemre İnci, Diva Dance şarkısıyla O Ses Türkiye jüri üyelerinin ağzını açık bıraktı.

Tv 8 ekranlarının sevilen ses yarışması O Ses Türkiye, her hafta inanılmaz yetenekleri ağırlıyor. Haftada 4 gün ekrana gelen yarışmanın bu haftaki son bölümüne Asude Cemre İnci isimli genç yarışmacı damga vurdu. Opera öğrencisi olan Asude Cemre İnci, seslendirdiği "Fifth Element Diva" şarkısı ile O Ses Türkiye'nin 4 jüri üyesini de etkilemeyi başardı. Stüdyodakiler bir daha tezarühatları yapınca, genç kız şarkıyı ikinci defa söyledi.

Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve tek koltukta Athena Grubu'nun ikizleri Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz'un jüri üyeliğini üstlendiği O Ses Türkiye'ye katılan Asude Cemre İnci, performansını sergilemeden önce, zor bir parça sestiğini söyledi. Altından kalkıp kalkamayacağına emin olamayan yarışmacını performansı ayakta alkışlandı.

ASUDE CEMRE İNCİ KİMİ SEÇTİ?

Asude Cemre İnci'nin seçtiği O Ses Türkiye jüri üyesini açıklama şekli de bir hayli ilginçti. Sesiyle herkesi büyüleyen Asude Cemre İnci, hangi jüriyi seçtiğini daha önce bir kağıda yazdığını açıkladı. Asude'nin kararını Acun Ilıcalı açıkladı. Tüm jüri üyelerinin kendi takımına katmak için yarıştığı genç isim Gökhan ve Hakan'ın takımına katılmaya karar verdi. Başarılı yarışmacı sosyal medyaya da damga vurdu. İşte, Asude Cemre İnci hakkında yapılan o yorumlar!

"Asude Cemre İnci mükemmel bir ses çok çok iyi yerlere gelmesi gereken biri."

O Ses Türkiye#Asude Cemre İnci.. benim için özel bir yerinin olması dışında... (Filiz imin hatırası) Süper bir ses...

Asude Cemre İnci, inanılmaz inanılmaz bu sene, o sesi belli oldu tam bi operastar.

Asude Cemre İnci diyorum ve bir sürü anımı depreştirip susuyorum.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler