MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'de ortalığı karıştıran performans

O Ses Türkiye'de tüm jüri üyelerini döndürmeyi başaran Tamay Özaltun, Acun ve Athena Gökhan'ı birbirine düşürdü. Acun Ilıcalı'nın Tamay Özaltun'u Hadise'ye yönlendirmesi, O Ses Türkiye'nin sempatik ismi Gökhan'ın tepksine neden oldu.

O Ses Türkiye 22. bölümü ile TV8'de ekrana geldi. Birbirinden yetenekli yarışmacıların jüri karşısında performans sergilediği, eğlenceli ve ilginç diyalogların yaşandığı O Ses Türkiye'de bu kez en çok konuşulan isim Tamay Özaltun oldu. Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz'un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'nin 22 Kasım Pazar yayınlanan bölümünde Şebnem Ferah'ın "Yalnız" şarkısını seslendiren 18 yaşındaki Tamay Özaltun, hem jüri üyelerini ve stüdyodakileri hem de ekran başındaki büyüledi. Tüm jüri üyelerini sesiyle etkileyerek döndürmeyi başaran Tamay Özaltun'a ilk dönen jüri üyeleri Hadise ve Ebru Gündeş oldu. Ardından Gökan-Hakan kardeşler ve Murat Boz döndü.

Türkiye'nin her yerinden katılımın olduğu O Ses Türkiye'ye Mersin'den gelen 18 yaşındaki Tamay Özaltun, sahneye ilk olarak şebnem Ferah'ın yalnız şarkısını söyleyerek çıktı. Seyirciyi ve ekrandakileri kendine hayran bırakan genç yetenek, yoğun istek üzerine Beyonce'un Halo şarkısıyla yeniden izleyicileri büyüledi.

ACUN ILICALI GÖKHAN'I KIZDIRDI

Jüri üyeleri sesini çok beğendikleri Tamay Özaltun'u kendi takımlarına katabilmek için ısrar ederken, Acun Ilıcalı'nın fikrini söylemesi Athena Gökhan'ı kızdırdı. Acun Ilıcalı'nın Gökan-Hakan kardeşlerin takımının çok güçlü olduğunu belirtip, yarışmacıyı Hadise'ye yönlendirmesi, özellikle Gökhan'ın tepkisine neden oldu. Sempatik jüri üyesi, Acun Ilıcalı'ya "Sen ordan niye çalışıyorsun?" sözleriyle sitem etti. 4 jüri üyesinide döndürmeyi başaran genç yetenek, Acun Ilıcalı'nın sözlerine rağmen Gökan-Hakan kardeşleri seçti.

TAMAY ÖZALTUN KiMDİR?

Yarışma için annesi ve kızkardeşi ile İstanbul'a gelen 18 yaşındaki Tamay Özaltun, Mersin'de yaşıyor ve orada Şan eğitimi alıyor . Müziği duygularımı aktardığım şey diye niteleyen genç yetenek, müziğin yanı sıra Kore kültürüne de ilgi duyuyor.

O SES TÜRKİYE'YE YENİ RAKİP

Televizyonlarda izlenme rekorları kıran Acun Ilıcalı'nın "O Ses Türkiye" programına güçlü bir rakip geldiği iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Roman Tv'de yayınlanacak olan "Roman Star" yarışmasının O Ses Türkiye'ye rakip olması bekleniyor. Roman Star yarışmasının Roman Tv'nin en iddialı programı olduğu belirtildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler