MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'de şaşırtan Dersim potu

O Ses Türkiye tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Tv 8'in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye yine çok konuşturdu. O Ses Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde Ebru Gündeş'in potu, komik anlar yaşanmasında nedne oldu. İşte, o anlar!

O Ses Türkiye jüri üyeleri ve yetenekli yarışmacılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve tek koltukta tek butonu yöneten Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz'un jüri üyeliğini üstlendiği yetenek yarışması O Ses Türkiye'de zaman zaman komik ve ilginç anlar yaşanıyor. Yarışmanın son bölümünde bu kez hem şaşırtan hem de güldüren isim Ebru Gündeş oldu.O Ses Türkiye yarışmasının dün ekrana gelen bölümünde Özlem isimli yarışmacı, Kazım Koyuncu'nun 'Koyverdin Gittin Beni' şarkısını seslendirdi. Yarışmacıyı grubunda görmek isteyen Murat Boz, Özlem'in nereli olduğunu sordu ve 'Dersim' cevabı aldı. Bunun üzerine Ebru Gündeş de yarışmacıyı kendi takımında görmek istediğini belirterek 'Herkes Karadenizlilere olan hayranlığımı bilir. Bir Karadenizli yarışmacı ile çalışmayı çok isterim." dedi.

O Ses Türkiye'nin son bölümünde şaşkınlık yaratan bir diğer olay ise Ömür Tatar isimli yarışmanın sahneye çıktığı anda yaşandı. Ömür Tatar, kendisine dönmeyen Hakan ve Gökhan için beklenmedik bir cümle kurdu. O Ses Türkiye'de yaşanan o an herkesi şaşkına çevirdi. Hakan ve Gökhan tarafından beğenilmeyen Ömür Tatar, sevilen ikilinin yarışmacılarını teker teker eleyeceğini söyledi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler