MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'de yeniden Ahmet Parlak bombası

O Ses Türkyie Yılbaşı Özel programında ünlü isimler yarıştı, geceye Youtube fenomeni Ahmet Parlak damga vurdu. Ahmet Parlak yeni şarkı performansı ile O Ses Türkiye stüdyosundakileri kendine hayran bıraktı.

TV8'in izlenme rekorları kıran ses yarışması O Ses Türkiye 2016'ya bomba gibi girdi. Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz'un jüriliğini üstlendiği O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında eğlencelerin en güzeli yaşandı! Sahneye çıkarak performanslarını sergileyecekler bu kez sıradan yarışmacılar değil, ekran dünyasının yıldızları oldu! Jüri üyeleri ise her zamanki gibi arkası sahneye dönük bir şekilde tanımadıkları bu sesleri değerlendirdiler. O Ses Türkiye'nin yılbaşı programı 31 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'de başladı ve yeni yılın ilk saatlerine kadar sürdü. Sürpriz isimlerin sahneye çıktığı gecede3 adam, özel şovu ile yılbaşı gecesi herkesi kahkahaya boğarken; ünlü isimlerden sonra sahneye çıkan Ahmet Parlak büyüledi.

AHMET PARLAK DA VAR

O Ses Türkiye'nin sempatik ismi Gökhan Özoğuz'un keşfetmesiyle bir anda Türkiye'nin tanıdığı isim olan, isyanıyla hem jüri üyelerinden hem de ekran başındakilerden tam not alan Ahmet Parlak, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında yeniden sahneye çıktı. Ahmet Parlak, 1 yıl önce arkadaş ortamında sanatçı Halil Sezai'nin 'İsyan' isimli parçasını seslendirmiş, tesadüfen videoyu izleyen Gökhan Özoğuz, programda Ahmet Parlak'ı överek videoyu yayınlatmıştı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı tarafından O Ses Türkiye'ye davet edilen Ahmet Parlak, sahnede canlı olarak seslendirdiği parça ile başta jüri üyeleri olmak üzere Türkiye'yi kendine hayran bırakmıştı.

O SES TÜRKİYE'DE YARIŞAN İSİMLER KİMLER?

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında; Emre Kınay, barış falay, Aras Bulut İynemli, Gürkan Uygun, Ezgi Mola, Büşra Pekin, Paramparça'nın genç oyuncuları Alina Boz ve Leyla Tanlar, Hande subaşı ve Hidayet Türkoğlu, 3 Adam ibrahim büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler sesleriyle jüri üyelerini etkilemeye çalıştı. Ünlü isimlerde O Ses Türkiye sahnesinde ter dökerken; Turuncu Oda'da ünlü isimlerin yanında yer alarak, heyecanlarını paylaşacak olan isim ise Özge Özpirinçci oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler