MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacısı ünlü siyasetçinin yeğeni çıktı

Tv 8'in iddialı yarışması O Ses Türkiye heyecanı 2. tur elemeleriyle devam ediyor. Zaman zaman şaşırtıcı anlar yaşandığı O Ses Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacılardan Damla Kışlalı, Ahmet Taner Kışlalı'nın yeğeni çıktı.

Tv 8'in izlenme rekorları kıran yarışması O Ses Türkiye ikinci tur düellolarıyla müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor. Nefes kesen performanslarıyla izleyicileri ekrana kilitleyen O Ses Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen düeolla bölümüne yarışmanın iddialı isimlerinden Damla Kışlalı damga vurdu. Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz'un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'de başarılı performansıyla dikkat çeken Damla Kışlalı ile ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Hem jüriyi hem de izleyicileri kendine hayran bırakan Damla Kışlalı, bir suikastta öldürülen Türk siyasetinin önemli isimlerinden Ahmet Taner Kışlalı'nın yeğeni çıktı.

HADİSE İLE YOLUNA DEVAM EDİYOR

Ahmet Taner Kışlalı'nın geçtiğimiz yıl trafik kazasında ölen kardeşi Mahmut Kışlalı'nın kızı olan Damla Kışlalı, O Ses Türkiye'ye annesinin isteğiyle katıldığını söylemişti. 'O Mio Babbino Caro' isimli şarkısını seslendiren Dama Kışlalı, güçlü yorumuyla jüri üyelerini etkilemeyi başarmıştı. Başarılı performans gösteren yarışmacıyı takımına almak isteyen jüri üyeleri, kıyasıya rekabet etmişti. Damla Kışlalı, Hadise'yi seçerek yoluna onunla devam etmeye karar vermişti. Damla Kışlalı dün geceki düellolarda da elemeyi geçmeyi başardı.

O SES TÜRKİYE'DE BİR İLK YAŞANACAK

Haftada dört gün ekrana gelen O Ses Türkiye'nin bu sezonki birincisinin belli olmasına az bir zaman kaldı. Ancak sevilen yarışmanın bu sezonki birincisinden daha fazla merak edilen bir konu var: Hadise, bu sezon şampiyon olabilecek mi?' Türkiye'nin ünlü seslerinden Hadise, 5 sezondur O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda oturuyor ancak başarılı şarkıcının şampiyonluğu bulunmuyor. Bu durum yarışmada sık sık espri konusu oluyor. Hadise'nin şampiyon olamaması ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı, bir ilk yaşanacağını şu sözlerle duyurdu: ''Hadise bu sezon senin şampiyon olmanı isterim, biliyorsun. Ben bunu açık olarak söylüyorum. Geçen sene de öyle istiyordum. Hadise şampiyon olana kadar bizimle beraber olacak.'' dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler