MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'ye bu hafta Hamamcı Selda damga vurdu

O Ses Türkiye'nin 15 Kasım Pazar gününü ekrana gelen bölümünde Hamamcı Selda sürprizi yaşandı. Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'ye selamıyla damga vuran Hamamcı Selda ile İzmir'de buldu

Tv 8'in sevilen ses yarışması O Ses Türkiye'de sürprizler bitmiyor. Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve tek koltukta iki jüri üyesi; Athena Grubu'nun ikizleri Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz O Ses Türkiye'nin bu hafta ekrana gelen ilk bölümünde Hamamcı Selda sürprizi vardı. Herkes, aradan uzun zaman geçince bu ismi unutmuştu, ancak her an bir sürprizin yaşandığı O Ses Türkiye'nin sunucusu Acun Ilıcalı, 15 Kasım Pazar günü ekrana gelen bölümün başında Hamamcı Selda'yı bulduklarını açıkladı. Acun Ilıcalı, Hamamcı Selda ile İzmir'de görüştüklerini ve bu röportajın programın akışı içersinde ekrana geleceğini söyledi. Ekran başındakiler ve O Ses Türkiye stüdyosundaki herkesi bir merak sardı.

HAMAMCI SELDA KONUŞTU

İzmir'de ortaya çıkan Hamamcı Selda, meraklı gözler altında şu açıklamayı yaptı "Sinem Hanım, müşterimiz oluyor bizim. Buraya gelmişti, ertesi gün de yarışmaya katılacaktı. Gökhan Bey'i biz çok seviyoruz ailecek. Gökhan Bey, ailemizden bir insan; bütün annelerin evladı, bütün ablaların kardeşi, bütün kızların da abisi oldu diyorum. dedi." Çok heyecanlı olduğunu ifade eden Hamamcı Selda: "Bir selamın bu noktalara geleceğini hiç tahmin etmemiştim." diyince stüdyo koptu.Gökhan bu tatlı sürpriz karşısında çok sevinirken, Acun Ilıcalı Hamamcı Selda ve ailesini O Ses Türkiye'ye davet etti

HAMAMCI SELDA OLAYI NEYDİ?

O Ses Türkiye'nin geçtiğimiz haftalarda ekrana gelen bir bölümünde Sinem Kayadibi adlı yarışmacı, stüdyodan ayrılmadan hemen önce Athena Gökhan'a 'Hamamcı Selda'nın size selam var' demiş, hem stüdyodakiler hem de ekran başındakiler "Kim bu Hamamcı Selda?" sorusuna yanıt aramıştı. Programın hem yapımcısı hem sunucusu olan Acun Ilıcalı'nın sorularıyla Gökhan'ı köşeye sıkıştırmıştı. Gökhan ise Hamamcı Selda'yı tanımadığını söylemişti.

GÖKHAN ÖZOĞUZ KİMDİR?

11 Ekim 1976 yılında oğan Gökhan Özoğuz, Athena grubunun solisti ve Hakan Özoğuz'un ikiz kardeşidir. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda For Real adlı şarkıyla Türkiye'yi temseil eden "Athena Gökhan" olaran anılan Gökhan Özoğuz, Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkıcı olmayı başarmış, yarışmayı 4. lükle tamamlamıştır. yılında Melis Ülken ile evlenen ve bu evlilikten Ayşe Derya adında bir kızı olan Athena Gökhan, 2013'ten beri O Ses Türki'de jüri üyeliği yapmaktadır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler