MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'ye Gökhan'a gelen selam damga vurdu

Ses yarışması O Ses Türkiye'de ilginç anlar eksik olmuyor. O Ses Türkiye'de son olarak jüri üyelerinin sempatik ismi Gökhan Özoğuz konuşuldu. Gökhan Özoğuz'a Hamamcı Selda adlı birinden getirdiği selam, O Ses Türkiye stüdyosunu karıştırdı

O Ses Türkiye' de her zaman olduğu gibi sesler kadar jüri üyeleri de adından söz ettiriyor. Jüri koltuklarında Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve tek koltukta tek butonu yöneten Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz'nun oturduğu O Ses Türkiye'de ekran başındakiler yine bir hayli ilginç ve komik anlara tanık oldu. O Ses Türkiye'nin 18 Ekim Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Sinem Kayadibi adlı yarışmacı, performansını sergiledikten sonra Gökhan'a 'Hamamcı Selda'nın size selamı var' deyince ortalık karıştı. Gizemli selam üzerine Acun Ilıcalı sorularıyla Gökhan'ı köşeye sıkıştırdı. Gökhan ise Hamamcı Selda'yı tanımadığını söyledi.

O Ses Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde dikkat çeken bir diğer isim ise 'Mamma Knows Best' şarkısıyla sahneye çıkan Özlem Başar, oldu. Jüri üyelerini kendisine döndürmeye başaran yarışmacının Murat Boz ile aralarında geçen sohbet yarışmaya damga vurdu. Özlem Trabzon Tonyalı olduğunu söylemesi üzerine, şarkıcı Murat Boz kendisinin de Tonyalı olduğunu söyledi. Eğlenceli sohbetin ardından Özlem Başer, jürilerden Murat Boz'u seçerek yarışmadaki yoluna devam etti.

O SES TÜRKİYE TAKIMLARI

Murat Boz etakımında yer alan isimler :

Derya Ayan, Serhat Yıldız, Ercan Cicigil, İlayda Su Çakıroğlu, Gamze Tan, Levent Karabacak, Aida Çayır, Özlem Biter, Berkin Bekret, Gözde Özyurttaş, Furkan Gündüz, Ezgi Yıldız, Mehmet Mustafa Sarmış, Özlem Başar.

Hadise'nin takımında yer alan isimler:

Murat Kahraman, Özgür Özkan, Ozan Olgun, Yunus Erdoğan, Sibel Karabaş, Özgür Hasar, Berkay Coşkuner, Pınar Demirkal, Cansu Özkan, Namık Erten, Nesli Çınaroğlu, Tayfun Solmaz, Gürkan Saltaç

Ebru Gündeş'in takımında yer alan isimler:

Özcan Demir, Ayhan Yiğit, Adnan Orhan, Fatih Kaner, Seçil Kazankıran, Gülnur Badakal, Ömür Tatar, İlker Karataş.

Hakan ve Gökhan'ın takımında yer alan isimler:

Melek Davarcı - Cemil Demiray, Murat Zümrüt, Elbi Eken, Ali Rıza Aryan, Erdinç Kırbaç, Anıl Çelik, Hacer Yıldırım, Mine Berna Ataş, Sinem Kayadibi, İbrahim Purkazemi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler