MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'ye Murat Boz'un o açıklaması damga vurdu

Tv 8 ekranlarının sevilen programı O Ses Türkiye'nin sempatik ismi Murat Boz, yine çok güldürdü. O Ses Türkiye'nin 12 Aralık Cumartesi akşam yayınlanan bölümde yarışmacının ismini karıştıran Murat Boz, durumu kurtarmak isteyince, komik bir diyalog yaşandı.

Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz'un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'de hem yarışmacıları hem de jürileriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. TV8 ekranının en sevilen yarışması O Ses Türkiye son olarak 33. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sık sık ilginç diyaloglar yaşanan O Ses Türkiye'nin dün yayınlanan bölümüne bu kez sempatik jüri üyesi Murar Boz damga vurdu.

O Ses Türkiye'nin 12 Aralık Cumartesi akşam yayınlanan bölümünde Gül ki performansıyla sahneye çıkan Alper Aydoğdu'ya dönen isimlerden olan Murat Boz, kırdığı potu toparlamak isterken ilginç anlar yaşandı. Murat Boz, Alper isimli yarışmacıya Ahmet diye hitap edince ortalık karıştı. Bu sırada Murat Boz, kimsenin bilmediği bir özelliğini açıkladı. Yarışmacıya "Ahmet" ismiyle hitap eden Murat Boz, Athena Gökhan'ın yarışmacının isminin baş harfini nasıl bildiğini sorması üzerine espriyi patlattı. Bir takım güçlerim var benim diyen jüri üyesi Murat Boz: Artık, kaçıncı sezondur O Ses Türkiye'deyim bilmiyorum. Şarkıcı girdi mi isminin baş harfini tahmin ediyorum." dedi. Acun Ilıcalı'da Murat Boz'u destekleyince, ortaya ilginç ve komik bi diyalog çıktı.

MURAT BOZ KİMDİR?

7 Mart 1980 doğumlu olan Murat Boz, doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Murat Boz, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimi görürken, Tarkan başta olmak üzere pek çok şarkıcıya vokalistlik yapmıştır. Yakışıklı şarkıc, ilk solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım atmıştır. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisi karşısına çıkan Murat Boz, ve Türkiye resmî listesinde beş numaraya kadar yükselmiştir. Birçok markanın reklam yüzü de olan başarılı şarkıcı, 2011 yılından beri O Ses Türkiye programının jüri üyeliğini yapmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler