MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye ile fenomen olan Ahmet Parlak ile ilgili gerçekler

O Ses Türkiye ile tanınan Ahmet Parlak'ın yankısı sürüyor. Peki, Acun Ilıcalı'nın da daveti üzerine O Ses Türkiye yarışmasına konuk olan Ahmet Parlak, kim? İşte, herkesin konuştuğu isim Ahmet Parlak hakkında gerçekler!

O Ses Türkiye'de bu kez Youtube fenomeni Ahmet Parlak konuşuldu. Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz'un jüri koltuğunda oturduğu ses yarışması O Ses Türkiye'de ilginç diyalogların, ilklerin ve eğlenceli anların sonu gelmiyor. Haftada 3 gün yayınlanan O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi yayınlanan bölümünde 5 Jüri üyesinin de döndüğü İsyan şarkısını seslendiren yarışmacının karar vermesi beklenirken, sempatik jüri üyesi Gökhan Özoğuz "Ahmet Parlak" bombası patlattı. Bir anda Acun Ilıcalı'ya dönen Gökhan Özoğuz; "Bir çocuk var, masada İsyan şarkısını söylüyor onu bir bulsanıza' deyince reji o şarkıyı ekrana verdi. Acun Ilıcalı'nın ekranlara getirdiği video'da Ahmet Parlak isimli genç meyhane masasında Halil Sezai'nin ünlü şarkısı İsyan'ı söylüyordu.Ahmet Parlak'ın oldukça beğendiğini anlatan Gökhan Özoğuz, Ahmet Parlak'ın özellikle şarkıyı söyleme şeklini çok beğendiğini ifade etti.

Gökhan'ın teşvikiyle bir anda videoaları internette paylaşım rekorları kıran Ahmet Parlak, kısa sürede sosyal medyanın fenomeni haline geldi. Bunun üzerine Acun Ilıcalı tarafından programa davet edilen Ahmet Parlak, sahnede canlı olarak seslendirdiği İsyan şarkısı ile Türkiye'yi bir kez daha kendine hayran bıraktı.

BENİM İÇİN ÇOK GÜZELDİ

Bir anda Türkiye'nin konuştuğu isim olan Ahmet Parlak, verdiği kısa röportajda:"Kendimi televizyonda göreceğimi hiç düşünmemiştim. Çok mutlu oldum, gurur verici. O Ses Türkiye sahnesine çıkıp şarkı söyledim. Daha önce yaşamadığım bir duyguydu. Yarışmacı olarak değil de konuk olarak çağrılmamın verdiği rahatlık vardı biraz. Atmosfer çok güzel ama o kadar ünlüyü biran karşımda görünce, daha önce yaşamadığım bir heyecan yaşadım. Benim için çok güzeldi" dedi.

O Ses Türkiye'ye konuk olduktan sonra sokakta rahat yürüyemez olduğunu ve yüzlerce hayranının kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğini belirten Ahmet Parlak, hayatında olumlu değişmeler olduğunu söyledi. Programa çıktan sonra iş yerinin tıka basa dolduğunu ifade eden Ahmet Parlak, Acun Ilıcalı ve Athene Gökhan'a konuştu.

AHMET PARLAK KİMDİR?

Halil Sezai'nin İsyan şarkısını yorumlayış şekliyle O Ses Türkiye'ye damga vuran Ahmet Parlak, Mersin'de yaşamaktadır. Parlak Ocakbaşı isminde fasıl mekanı işleten Ahmet Parlak'ın video paylaşım sitelerinde pek çok videosu bulunuyor. O Ses Türkiye jüri üyesi Gökhan'ın programda bahsetmesiyle bir anda parlayan Ahmet Parlak'ın; Salla Yarim Mendilini, Tanrıdan Diledim, Devlerin Aşkı Büyük Olur, Gönül Teknem gibi pek çok performansı video paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırıyor.

AHMET PARLAK YORUMLARI

Stüdyodaki seyircilerin ve jürinin büyük ilgi ile izlediği Ahmet Parlak, programın ardından sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. İşte, o yorumlardan bazıları!

Ahmet Parlak önceden tüm Mersin halkını mest ediyordu, şimdi ise tüm Türkiye'yi mest etmeye başladı.

Ahmet Parlak videosu o ses türkiyede beni bitirdi.

Gökhan sayesinde Ahmet Parlak gibi mütiş bi ses tanıdık meşhur oldu ya.

Ahmet Parlak #osesTürkiye 'ye katılıp Gökhan ve Hakan'ın takımında yarışsın siz o zaman görün programı.

Tüm Türkiye an itibariyle youtube 'a 'Ahmet Parlak - İsyan' yazıp aratıyor.

Ahmet Parlak daha ne kadar meşhur olabilirdi acaba?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler