MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler'in klibi, 3 Adam'a damga vurdu

3 Adam'ın yayınlanan son bölümünde Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler hem 3 adam stüdyodakilerine hem de ekran başındakileri büyük bir sürpriz yaptı. Adana Merkez patlıyor herkes şarkısını seslendiren Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler'in klibi 3 Adam'ın en çok konuşulan konusu oldu.

Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler, 3 Adam'ın dün ekrana gelen bölümünde son dönemin modasına uydu,' Adana Merkez patlıyor herkes' şarkısıyla rap yaptı. Sürprizlerin eksik olmadığı 3 Adam programının 2 sunucusu; Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç, son zamanların en çok konuşulan şarkısı 'Adana Merkez patlıyor herkes' şarkısına klip çekti. Stüdyodakiler ve ekran başındakiler, skeçte Zalim ve Çilekeş adlı iki karakteri canlandıran Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler'in emo halleriyle kahkaya boğulurken, Adana Merkez Patlıyor Herkes klibi sosyal medyada da damga vurdu.

Skeçle karışık klipte; Eser Yenenler ile Oğuzhan Koç, Zalim ve Çilekeş isimli iki arkadaşı canlandırıyor. Saç ve giyim şekilleriyle dikkat çeken iki Zalim ve Çilekeş karaktarleri, "Adana Merkez patlıyor herkes" isimli şarkıda kendinden geçiyor. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'lu "3 Adam"ın dün gecceki konukları, Git Başımda filminin oyuncuları Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak, modacı Buse Terim ve şarkıcı Ziynet Sali'ydi. Programda hazırlanan eğlenceli skeçler, diyaloglar ve espriler ekran başındaki izleyenleri kahkahaya doyurdu.

OĞUZHAN KOÇ KİMDİR?

13 Mayıs 1985'te doğan Oğuzhan Koç, Müzik eğitimi veren özel bir koronun giriş sınavlarını kazandıktan sonra müziğe ilk adımını atmıştır. 8 yaşında Bursa Devlet konservatuarı hocalarıdan müzik eğitimi almaya başlayan ünlü oyuncu, üniversite şenliklerinde konserler vermiştir. 2007 yılı ağustosunda BKM Atölye Oyuncuları arasına katılmakla büyük bir adım atan Oğuzhan Koç, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" isimli komedi programında sergilediği oyunculuk performansına müzik yeteneğini de ekleyerek kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. Oyunculuğunun yanı sıra müzik kariyeriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu, Ferhat Göçer, Gülben Ergen gibi isimlere beste hazırlamıştır. Oğuzhan Koç, Star TV'de 2013 Mayıs ayında Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile beraber 3+1 isimli gece şovuyla ekranlarda olmaya devam etmektedir.

ESER YENENLER KİMDİR?

14 Şubat 1984 doğumlu olan Eser Yenenler, 11 yaşında tiyatroya başlamıştır. Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan oyuncu, Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer almıştır. 2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandıran Eser Yenenler, bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuş, BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başlamıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler